Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu hiç bilmiyoruz canım. ama ağustosta nikah kıyıcaz tayin için. eğer eylüle kadar tayinim çıkarsa hemen yapabiliriz. ama yoksa 2017 yi baharı bekliycez senin hazırlıkların ne alemde ? hangi gün düğününO da olur tabi=)Düğün ne zaman.
benim 10 gün kaldıKızlarr Merhabaaa=))
Kimler gelecek ay evleniyor bakalımm.Benimkine 21 gün kaldıı sizin hazırlıklar nasıl gidiyorr?
Ay çok heyecanlıyız hepimiz kızlar ya=))benim 10 gün kaldı
Olsun ya geç olsun güç olmasın canım.onu hiç bilmiyoruz canım. ama ağustosta nikah kıyıcaz tayin için. eğer eylüle kadar tayinim çıkarsa hemen yapabiliriz. ama yoksa 2017 yi baharı bekliycez senin hazırlıkların ne alemde ? hangi gün düğünün
benim 23 temmuzda nişanım var canımm tabii ki düğün kadar koşuşturması olmuyor o yüzden rahatız bayaOlsun ya geç olsun güç olmasın canım.
Benim 20 temmuzda inş.Evimizle uğraşıyoruz şu an tadilatı yetiştirmeye çalışıyoruz.Stres çok mutlulukta çok.Ama henüz anlayamıyorum ben ya sizde de durum aynı mı.Kendimi daha gelin gibi hissedemiyorum.
olmaz mı ya oluyor tabi ama ben 4 ay önceden mekanı tutunca her şeyi hallettim erkendenOlsun ya nişanda da çok telaş oluyor valla.
Çok iyi yapmışsın.Bizde düğün salonumuzu 1 sene öncesinden tuttuk onun krizine girmedik allahtanolmaz mı ya oluyor tabi ama ben 4 ay önceden mekanı tutunca her şeyi hallettim erkenden
çok az kaldı ya
ya ben de tutacaktım 1 sene önceden yani bu hafta ama annem bekleyin biraz belki tarih değişir diyinceÇok iyi yapmışsın.Bizde düğün salonumuzu 1 sene öncesinden tuttuk onun krizine girmedik allahtan
Doğru tarih değişebilir ama biz gittiğimizde istediğimiz tarihe 2 sene öncesine yer ayırtmışlardı düşünya ben de tutacaktım 1 sene önceden yani bu hafta ama annem bekleyin biraz belki tarih değişir diyince
nee 2 sene önce mii inanmıyorm sen ne zamandır nişanlısınDoğru tarih değişebilir ama biz gittiğimizde istediğimiz tarihe 2 sene öncesine yer ayırtmışlardı düşün
Nikah önce olacağı için düğün istediğiniz tarihten 1 gün önce ya da 1 gün sonra pek farketmez bence.Ama tabi büyüklerin sözü dinlenmeli.
Aynen taa 2 sene önceden.Ben 29.08.2015 ten beri nişanlıyım 1 sene olacak hemen hemen.nee 2 sene önce mii inanmıyorm sen ne zamandır nişanlısın
biz de seneye düşünüyoruz ya bazen çok uzak nasıl geçecek 1 sene diyorumAynen taa 2 sene önceden.Ben 29.08.2015 ten beri nişanlıyım 1 sene olacak hemen hemen.
Valla uzak gibi geliyor ama bir çırpıda bitiyor.Hele ki son aylar.biz de seneye düşünüyoruz ya bazen çok uzak nasıl geçecek 1 sene diyorum
inşallah bizimde öyle olurValla uzak gibi geliyor ama bir çırpıda bitiyor.Hele ki son aylar.
Önce güzel güzel nişanın tadını çıkarın da sonra düğünün telaşına girersin=))inşallah bizimde öyle olur
inşallah canımm. sen hangi şehirdesin? ne güzel bi kaç gün sonra sevdiceğinle tamamn kavuşacaksınÖnce güzel güzel nişanın tadını çıkarın da sonra düğünün telaşına girersin=))