C Cansugun Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2014 1 0 1 32 8 Ekim 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansugun #1 Merhaba arkadaşlar, 25 Temmuz 2015'te Atapark'ta düğünüm olacak inşallah. Mekanı bilenler tecrübelerini paylaşabilirler mi? Teşekkür ederim. :)
Merhaba arkadaşlar, 25 Temmuz 2015'te Atapark'ta düğünüm olacak inşallah. Mekanı bilenler tecrübelerini paylaşabilirler mi? Teşekkür ederim. :)
3 353n Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2012 15 0 86 İstanbul 19 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansugun #2 Canım ne kadara nasıl anlaştınız bende orda kına ve düğün için görüşüyorum..
luu joo Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2015 53 5 1 35 3 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansugun #3 Allah mutlu etsin inşallah sorunsuz süper bir düğün olur. lütfen düğünden sonra yorum yapabilir misiniz ? mekanı bende merak ediyorum.
Allah mutlu etsin inşallah sorunsuz süper bir düğün olur. lütfen düğünden sonra yorum yapabilir misiniz ? mekanı bende merak ediyorum.
uraniartemis Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2015 4 1 1 30 16 Haziran 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansugun #4 ne kadara anlaştın cnm ataparkla bende düğünümü orada düşünüyorum :) Kaç kişilik hangi kısmı hafta sonumu saat kaçta ayrıntılı bilgi verebilir misin :)
ne kadara anlaştın cnm ataparkla bende düğünümü orada düşünüyorum :) Kaç kişilik hangi kısmı hafta sonumu saat kaçta ayrıntılı bilgi verebilir misin :)
S _ss_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Nisan 2015 170 118 103 34 25 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansugun #5 luu joo .!.: Allah mutlu etsin inşallah sorunsuz süper bir düğün olur. lütfen düğünden sonra yorum yapabilir misiniz ? mekanı bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... ataparkta bi organizasyon yapıp sorunla karşılaşmamak mümkün değil
luu joo .!.: Allah mutlu etsin inşallah sorunsuz süper bir düğün olur. lütfen düğünden sonra yorum yapabilir misiniz ? mekanı bende merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... ataparkta bi organizasyon yapıp sorunla karşılaşmamak mümkün değil