Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ya aşılama Saçma geliyo bana direk tüp bebeğe geçsek daha iyi olmaz mı aşılama ne kadar fiyatı

Kızlar ya aşılama Saçma geliyo bana direk tüp bebeğe geçsek daha iyi olmaz mı aşılama ne kadar fiyatı
Asilamayla bebek sahibi olan bir suru yakinim var benim kismet...benim 400 hastane 350 ilac 750 ye mal olucak ama 2,500 diyen doktorlarda oldu 1.700 diyenlerde ben bu ozel hastaneyi tercih ettim en uygunu oldugu icin

senin tercihin. aama aşılamayla çocuk sahibi olan çok. benim hastanemde 1000 liraya mal oluyor ilaçlar ile beraber ama azıda var faxlasıda. bende tüp bebeğe grçmek için baya acele ediyordum ama doktorum merkezlerin ticaret yuvası halini aldığı anlattı ve tüpten gelen bir hastanın koca koca kistleri vardı enfeksiyon kapmıştı, iyi düşünüp araştırmak lazım defi ve bir sürü şey daha konuştuktan sonra tekrar aşılama yapslım dedik, tıtmama ihtimaline karşılık bixe merkez araştırıp söyleyecek ayrıca. birde düşünsene tüp son durak eee oda tutnadı ne yapar insan ya, herhalde depresyona girerim

Benim bu konuda yardimim dokunmaz sanirim Ben yurtdisinda yasiyorum ve asilama coook uygun tup bebege gore Ben asilamaya 50 Euro oduyorum Tup bebek 2000 Euro ama Turkiyede fiyatlar cok yakin o yuzden bence de tup bebek mantikli ama once bi kere asilama denenmesinden yanayim

Kizlar meraba :) tecrubenizden faydalanmak istiyorum :) 2 yıllık evliyim 1 kez hamile kaldım 9 ocakta kalp durmasi nedeniyle kürtaj oldum ilk adetten sonra baslamamiza ragmen(dr kontrolunde) henüz gebelik olmadi bi kez çatlama ignesi vuruldum o ay kiste dönüştü aşılama düşünmeye başladım ama konuyla alakali bi tecrubem yok topikleri okuyorum ve en aktif burası aşılama hakkinda bilgi almak istiyorum devlette yapilyormu maliyeti nedir istenen şart varmı??? Cevaplarsaniz cook sevinirim bu arada Rabbim helinize bu mübarek günlerde hayirlisiyla evlat nasip etsin

canım yaşadıklarımın üzerinden anlatayım ilk zamanlar gebelik olmayınca özel bir hastaneye gittik rutin taramalar rahim filmi ve sperm testi yapıldı, bende yara vardı yakıldı eşimde varikosel başlangıcı vardı ameliyat oldu gerek yok demişlerdi ama biz pürüz istemedik. sonra 1 yıl oldu o arada çatlatma iğnesi ile tedavi gördüm 4 kez sonuç alamadık bu arada sperm sayıları mukemmedenilecek seviyeye geldi, benim yumurtalarımda hiç sorun görülmedi düzenli adet görüyordum, ilaçsız yumurtlama oluyordu hemde 2 yada 3 tane. olmadı bir türlü dedik aşılama yapalım ama tabi doktor değiştirdim özel hastane acaba oyalıyor mu dedim devleye gittim ordaki doktorherşey yspılmış çok iyi ama bazen böyle olabiliyor aşılama yaptırın dedi. biz küçük bir ildeyiz devlet hastanesi çok donanımlı değil zaten özel hastanede bir tane. dedi bu imkansızlıklarda biz yapamıyoruz ya ankaraya gidin devlette yaptırın yada özele gidin bizimde iş şartlarımız, uzun yol mesafesi ve maddi imkanımız olması nedeniyle tekrar eski doktorumuza geri döndük. 1000 lira civarı tutuyor aşılama hiç rapor çıkarmadık şartlarınıda bilmiyorum 4. aşılamamı yaptırıyorum şimdi. ama tüpe geçince rapor kullanıcam hakkım varken neden kullanmıyım. ben bu aşamalardan geçtim canım

mrb kızlar bende temmuzun ortalarında inş 2. aşılama için dokttora gidecem,şuanada bekleme sürecindeyim.İlk aşılamada crinone jel bende fazlasıyla birikme yaptı ve vajinayı tıkadı resmen bazen elle çıkarmak zorunda kaldım.Adetim biteli 5 gün oldu ama salgım homojen değil acaba enfeksiyondanmı yoksa aldığım ilaçlarda, jellerden mi böyle oluyor?Cevaplarsanız sevinirim

canım öncelikle hoşgeldin. inşallah yaşadıklarımızın karşılığını alırız. bu bahsettiğiniz jelden hiç kullanmadım tedavim boyunca doktorum bana hep progestan 100 lük veriyor oda ağız yoluyla.adet olduktan sonra kontrole gittin mi enfeksiyon adına birşeyden bahsettimi. benim ilk aşılsmam tuttuğunda hamileliğin etkisiyle çok akıntım oldu üstelik enfeksiyon kapmışım ve gidetek arttı ama çok sık idrara çıkıyordum birazcık ağrıda oluyordu, tekrar doktorunu ara istersen.

Hiç enfeksiyondan bahsetmedi canım bende nasıl bi durumdur hiç bilmem genelde çok su içerim idrara çıkarım sadece akıntı homojen değil,doktorda özel de Temmuz Ay'ı hem aşılama için birde enfeksiyon parası olursa dünya para karar vermem lazım Tskler canim

Cooook tesekkur ederim canim Allah razi olsun inşallah saglikla bi bebis sahibi olursun bizde bayadir dusunuyoruz bakalim ne olacak bilmiyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallB

ve yarın öğleden sonra aşılama yapılıyor sonrası geri sayım. hakkımızda hayırlısı
Hayirli sonuç alirsiniz inşallah. :) kaçıncı asilama va ne kadarlik evlisiniz :)
Bugün yine yikildim adet gunumdu test yaptim negatif galiba biraz daha denedikten sonra bizede aşılama yollari gozukecek bu topikten cesaret aliyorum inşallah tutarda bana ve ben gibi takip edenlere umut olursunuz

canım evlilikte 3. yılımız ama 2 yıldır tedavi görüyoruz ilk başlarda istememiştik. olmıycanı bilemedik çünkü sanırdım hemencecik hamile kalıcam.benim bu 4. aşılamam olacak ilk aşılamam tutmuştu benim ama 8 haftalık gibi boş gebelik nedeniyle sonlandırıldı. Allah ol derse oluyor. aslında biz 3. aşılamadan sonra tüp düşünüyorduk ama doktorum kandırdı beni ve Allah için adam 1 saate yakın dil döktü bu aşılamayıda yapmak için. zaten ramazandan sonra gideriz tüpe diyorduk böylelikle yine aşılama için başlamış olduk. İnşallah canım seninki ve isteyen herkesinki tutarda bebişlerimiz olur. çok farklı bir duygu bu. iki yıldır her testte ve adet günümde yıkılır , ağlar perişan olur ve hiç anne olamayacakmışım gibi hissederim ve buraları okur yeniden bir umutla başlarım. benim bu sefer açıkcası bir su damlacığı kadar dahi umudum yok olsunda istemiyorum çok üzülürüm, umudum olmasada üzülürüm ama burada o kadar çokki tedavileriine güzel sonuçlar alan. inşallah bigün bizde burdan veririz iyi haberlerimizi.

Insallah o doktordan Allah razi olsun iyiki asilama icin beni ikna etmis dersin canim insallahhhh bebegin sana tutunur ve anne olursun bu sefer :)

ve yarın öğleden sonra aşılama yapılıyor sonrası geri sayım. hakkımızda hayırlısı
hayırla sağlıkla olsun inşallah,bende senin dediğin üzere doktora gittim ama başka doktora gittim smear almadı ama hafif enfeksiyonumun olduğunu söyledi fitil verdi smear olmadan enfeksiyon anlaşılırmı canım bi bilgin varmı?

iyi yapmışın canım, anlayabilir renginden falan çünkü kimbilir günde kaç tane enfeksiyon görüyordur. işin uzmanıda onlar sonuçta. kaldıki sen bile normal olmadığını anlayıp belirttin. kendine dikkat et sağlığımızı korumamız lazım, anne olmak için en önemlisi sağlıklı olmamız lazım. acil şifalar dilerim canım, bu arada benim ilk tedaviye başladığım günlerde doktorum ilk alttan muyenesinde enfeksiyon ve yara var, smear alıcam ama enfeksiyon çıkar ihtimalle demişti gerçektende öyle oldu

doğru diyosun canım sağlıklı olmamız lazım ffitilleri kullanacam,hiçbişeyim kalmaz inşallah 2. asılamaya ama sabırsızım diğer adete baya var :)

doğru diyosun canım sağlıklı olmamız lazım ffitilleri kullanacam,hiçbişeyim kalmaz inşallah 2. asılamaya ama sabırsızım diğer adete baya var :)
sabret sabret gelşr o günlerde gelirde hamilelik beklersin ve inşallah anne oluyorum diye yazarsın buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…