Temizlikk

mck34

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2022
27
-3
1
30
Merhaba Kizlar evim cok cabuk kirleniyor yerler kirli ev daginik cok darlaniyorum yapmak istiyorum yapıyorum ama istediğim gibi olmuyorum istiyorum ki ev herzamn toplu olsun 3 aylik çocuğum var uykusuz bir bebe olduğu icin onu uyutup kalkana kadae tekrardan uyaniyor titizmiyim değilmy uyusukmuyum ay anlamadm geçen gün oturup agladim her aksam yarin heryi tertemiz düzenli yapicam diyorum ama olmuyor siz temizlik iicn ve duzen icin neler yapıyorsunuz (temizlik videolarini izleyince asiri rahatliyorumm)

Bebekten önceki gibi bir düzen sağlamanızın mümkün olduğunu düşünüyor musunuz gerçekten? 3 aylık bebek sahibisiniz tabii ki dağınıklık olacak.

1 tane çok gözlü çanta edinin. Bebeği büyüttüğünüz odada dursun. Bakim malzemeleri, bezleri, yedek biberonlari, yedek kiyafetleri, gün içinde ne lazimse içinde dursun. Onların kargaşasından kurtulursunuz. Bir tane de sepet alın. Bebek uyudugunda etraftaki dağınıklıkları içine doldurun. Hemencecik yerleştirin.

Olduğu kadar olacak bu dönemde. Kendinizi kasmayın.

bebeğiniz uyurken sizinde dinlenmeniz lazım aslında. krema diye biri var youtber onun videolarını izleyin

Evinizin çok temiz olmasını isterseniz ya yardımcı alacaksınız, ya da herhangi bir yakınınızdan yardım isteyeceksiniz. 3 aylık bir bebekle çok zor, o uyuyunca hemen siz de uyuyun ya da dinlenin. Uyanıkken de oyun halısına falan koyun bebeğinizi hem kendi kendine oynamaya, durmaya alışsın hem de siz ufak tefek işleri halledersiniz ama büyük bir temizlik çok zor oluyor büyüdükçe kolaylaşıyor herşey, biraz sabırlı olun rahat olun, sizin dinlenmeniz çok önemli bu dönemde.

Ayrıca robot süpürgeniz yoksa tavsiye ederim uygun fiyatlı ya da ikinci el vs almaya bakın derim çok iş görüyor, benim kurtarıcım robot süpürge onunla süpürüyorum bütün evi 2-3 günde bir, bir de arkasından ben mopla geçiyorum, ayda bir de elektrik süpürgesiyle heryeri alıyorum tamam benden bu kadar

Son olarak temizlik için olan hazır mendiller var ya onlardan da alın bir kaç paket, haftada bir deterjanla temizlersiniz, arada da onlarla temizlersiniz, hiç birikmez tozlar kirler güzel olur

Cok Tesekkur ederim gurbettym yeni evliyim kimsem yok burda ama temizlik islak mendiller cok iyi fikir süpürge alamam borcum var valla o uyugu an kendimi ayarlmisim
Kostur kostur is esimde kiziyor dinlen ama nerdee hemen ise koşuyorum yaziniz beni cok rahatlatti kiradaym surekli tain isleri oluyor oyuzden evime fazldan dolap falanda alamiyorum ilk işim temiz islak mendili almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…