temizlik :(

Ara ara ben de alıyorum bu hanımı ama devamlı yaptığı yerleri kontrol ederek

Ne yazık ki evi bal dök yala şeklinde kendi eviymiş gibi özenerek yapacak kimse yok,
Olsa da bana rast gelmedi ...
Kocaman evleri birkaç saatte bitiremezler en ince detaya kadar inerlerse..
Insallah aldığı paranın hakkını ödeyecek temiz iş yapacak birisini bulursunuz, ama bulursanız bana da haber verin lütfen :)

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM
Şirket olarak mı çalışıyorsunuz tek mi?

Bende aynı sorunu yaşıyorum süpürüp silip çıkıyor birde viledayla siliyo bende biraz nazik olduğumdan bişey demiyorum sürekli şunu yaparmısın bunu yaparmısın da demek istemiyorum başında durucak vaktim de olmuyor. Bana hep kötüleri denk geliyo son iki seferdir. Geçen sene bir ablayı çağırmıştım o çok iyiydi gerçekten hakkını veriyodu işi biliyodu. Aslında baya da para alıyolar çalışmasam hiç çağırmıycam ama sabah 7 de çıkıyorum evden mecbur kalıyo insan ama anladım ki biraz sert olmak gerekiyo.

günaydın :) şirket olarak değil şahıs olarak çalışıyorum.. temiz güvenilir insanlarız ne temizlik ne güven konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamayız..

İSTANBUL HALKALI ÇEVRESİ GÜNDELİK TEMİZLİĞE GİDİLİR.. KOMPLE DETAYLI TEMİZLİK CAM KAPI PENCERE MUTFAK DOLAPLARI BANYO İLGİLİ GÜVENİLİR AİLELERDEN ACİLLL CEVAP BEKLİYORUM ...HEMEN GİDEBİLCEĞİM İŞLER ARIYORUM

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

X