Durdu o ama bişey demez pek çok sakin hı insan utaniyor :) bide insan çalışmayı sevicek anneme gelen hanımlar bişey demeden herseyi yapiyolardi bende öyle görünce hep herkes öyle sandım tabi ama değilmiş malesef..Valla en iyisi başında durmak, siz duramıyosanız bile kayınvalideniz dursaydı bari başında
iyide suc sende kadını 2 ciye aradıgında abla bak gecen sefer bunları gördüm lütfen bu sefer olmasın diye ıkaz ediceksin soncuta hatır belasına sılmıyo sende para verıysoun ona böyle seylerde nazık olıcaksın canımIyi geceler arkadaslaar :) evime 2 dir temizlik için bi abla geliyor. Ilkinde başında durdum çok güzel yapıyo gibi duruyodu ben bakarken herseyi çekip altlarini sildi falan bende bütün gün tepesinde dikilmedim başka odalarda durdum sabah 9 da geldi akşam 6 gibi çıktı akşam tabi çok belli olmadı sabah farkettim heryerin altlari falan oldugu gibi duruyor hani mesela silinmiş ama yalandan. 2.ye cagirmicaktim ama ev ilaclandi başka da musait kimse yoktu mecbur kaldım aslında bi ablamiz var ama hamile. Ev ilaçlı diye başında da duramadim kayinvalidemle esim izin vermedi belki etkiler diye. Eve bi bakıyorum şimdi mesela demiştim ki abla mutfak dolaplarinin altlarini güzelce sil egilemiyorum oralara ben olduğu gibi duruyorhiçbi eşyanın tozu alinmamis onu da mesela biblolarimdan veya dolap altlarindaki kablolardan falan anladım hepsi aynı şekilde duruyor zaten belli mobilyalarim beyaz şimdi ev tekrar ilaclanicak bidaha temizlik lazım e bide doğum yaklaştı büyükte bi temizlik yapılması lazım yani avrupa yakasında işini hakkıyla yapicak sorun yasamiycagim bir yardımcı arıyorum bildiğiniz memnun kaldığınız biri var mı acaba
2 3 kere söyledim zaten dolap ustlerini siler misin , perde aralarını falan çeker misin Süpürgeye diye çektim ben oraları dedi olduğu gibi duruyo tabiiyide suc sende kadını 2 ciye aradıgında abla bak gecen sefer bunları gördüm lütfen bu sefer olmasın diye ıkaz ediceksin soncuta hatır belasına sılmıyo sende para verıysoun ona böyle seylerde nazık olıcaksın canım
:) istanbul basaksehir civarı birini arıyorum teşekkür ederimmNerede yasayan birini ariyorsunuz? Malum 81 il ve her ilin 10 larca ilcesi eee onunda pek cok mahallesi var. Yardimci hanimlarda cok uzaklara gidemediginden ona gore yardimci olalim size
Bulursunuz insallah :):) istanbul basaksehir civarı birini arıyorum teşekkür ederimm
Bende 2 gündür evde bi battaniyem vardı yikamistim asiliydi onu ariyodum deliricektim artık kendi kendine mi kayboldu diye abla bitane bavula tikistirmis diğer asılı camasirlarla beraber. Aynen dediğiniz gibi dolap ustlerini almamış bariz belli biblolarim bile sabit duruyorlar. yeni gelene başında bekliycem mecburen artık biraz tecrubesizligime denk geldi bakınca yapıyo gibi ama gidince çıkıyor ortayaBenim kız kardeşimde hamile sürekli eve yardımcı alıyordu.Geçen ben gittim.Allah'ım ne vitrin üstleri ne dolap altları hiç bir yere el sürmemiş üsten süpürmüş gitmiş.En sinir olanıda dolabın yanında ki boş valizi bir zahmet çekipte tozunu almamış yerin valizin altı pamuk tutmuş.Başında bekle canım.El, elin eşşeğini türkü çağırarak ararmış.
Inşallahh çok teşekkür ederim :)Bulursunuz insallah :)
yazarken bile belli canım fazla kibarsın :)) valla böyle islerde kibarlık öenmsenmiyo hatta aman bu nasılsa bana bşsey demez kibarlıktan diye safsaklıyolar senin olman önemli degil gözlerinden anlamalı snein sen ilk karsılastıgında daha sert cıkıcaksın ki iyi yapsın2 3 kere söyledim zaten dolap ustlerini siler misin , perde aralarını falan çeker misin Süpürgeye diye çektim ben oraları dedi olduğu gibi duruyo tabisuç bende evet başında dursaydim keşke işte diğer ablaya falan çok güvendiğim için tecrübesizligime denk geldi
Bedava gelmiyor canım hakkıyla kazansınBende 2 gündür evde bi battaniyem vardı yikamistim asiliydi onu ariyodum deliricektim artık kendi kendine mi kayboldu diye abla bitane bavula tikistirmis diğer asılı camasirlarla beraber. Aynen dediğiniz gibi dolap ustlerini almamış bariz belli biblolarim bile sabit duruyorlar. yeni gelene başında bekliycem mecburen artık biraz tecrubesizligime denk geldi bakınca yapıyo gibi ama gidince çıkıyor ortaya
1 günde alıyor 1 gun geliyor yani sadece öyle de oluyor mu kiHepsini bir gundemi yoksa 2 gun demi yapiyor yani tek gun parasini 2 gun icindemi yoksa 1 gundemi aliyor
Eskiden daha bi hakkıyla kazaniyodu herkes sanki şimdi çoğu insan işten kaçıyor nedense bi aşağılık kompleksi. Arkadasiminda bitane kadın üstüne yürümus sebebide kız ona abla demiyomus siz diyomusBedava gelmiyor canım hakkıyla kazansın