Çok teşekkür ederim. Bilmiyordum, zaten kullanmamın nedeni her yer çok eski olduğu için çamaşır suyuyla temiz oluyor. Bundan sonra kullanmam zararlıysa.Öncelikle hayırlı olsun .Bir sürü öneri verilebir size ama nacizane tavsiyem çamaşır suyu ,kireç sökücü gbi şeyleri hamileyken kullanmayın . Belki bilmiyorsunuzdur yazmak istedim .
Sirke kokusuna tahammül edemiyorum bennnKarbonat sirkeden şaşmayın.
Mesela hangi bezlerden, hangi markalardan tercih ediyim?
Farketmez markası, ben türkiyeden alırım geldiğimde zaten her sene geliyorum, domestos gibi markalar var buradaÜrdün'de hangi markalar var ?
Sizce robot süpürge mi almalıyım şarjlı dikey mi (3 çocuk)Duşakabini her gün yıkamanıza gerek yok. Ben haftalık Diversey deterjanla temizliyorum. Öyle su çok tutunmuyor, iz de yapmıyor.
Katılıyorum. Rossman’daki ufak el çekçekini kullanıyorum ben. Ardından Rossman’daki Top Cleaner Glas Power Schaum ile arada bir cila atıyorum. İki üç günde bir. Foşur foşur yıkama işini haftada bir yapıyorum.Duşakabin kireç tutmasın istiyorsanız her banyo sonrası el cekceki ile suları çekin 5 dk sürmez zaten çekmek kireç filan oluşmaz.
Klozet lavabo bunlarda hergun fırcalansa kireç lekesi tutmaz.
Temizlikte aslında altın kural bellidir aldığını aldığın yere koyacaksın koymazsan dağınıklık olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?