Temizlik yaparken gozune deterjan sicrayan var mi?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
camasira sivi leke cikarici dokuyordum
Kapagi hizli cekince gozume sicradi
Arkasinda soyle yaziyor:
Tam olarak içeriği: %15-30 noniyonik, anyonik (hindistan cevizi eldesi) ve oksijen bazlı ağartıcı. Kesinlikle fosfat, enzim, parfüm ve sentetik temizleyici gibi zararlı kimyasallar içermez.

Bol suyla yikadim dakikalarca ama korkuyorum.şuan için sulanma kizariklik yanma batma vs yok. Hafif bulanik goruyor gibiyim. Boyle bir durum yasayan var mi? Endise etmeli miyim

Son düzenleyen: Moderatör:
camasira sivi leke cikarici dokuyordum
Kapagi hizli cekince cok hafif gozume sicradi yani damla bile denemeyecek kadar az
Arkasinda soyle yaziyor:
Tam olarak içeriği: %15-30 noniyonik, anyonik (hindistan cevizi eldesi) ve oksijen bazlı ağartıcı. Kesinlikle fosfat, enzim, parfüm ve sentetik temizleyici gibi zararlı kimyasallar içermez.

Bol suyla yikadim dakikalarca ama korkuyorum. sulanma kizariklik yanma batma vs yok. Boyle bir durum yasayan var mi? Endise etmeli miyim
Bi damladan bisey olmaz zaten bol suyla yikmasisiniz..yanma batmada yokmus niye bu telas bu kadar?)))

Kimya laboratuvarında gözüne az seyreltilmiş asit kaçan biri olarak diyorum ki, hiçbirşey olmaz. Rahat ol.

Bir şey olmaz, müsterih olun

Benim camsil kacmisti, bir sey olmaz iyice durulayin..

Varsa göz damlası fark etmez damlatın korkmayın bişey olmaz

Benim gözüme çamaşır suyu sicramisti az bir şey. Bol suyla iyice yıkadım. Bir süre kızarıklık ve bulanık görme oldu. Sonra geçti. Ağrı olsaydı hemen doktora giderdim ama.

Back
X