Ah ahhhh bizim zamanımızda bir Arap sabunu bir beyaz sabun vardı, çamaşırları beyaz sabunla kazanda kaynatırdık sakız gibi olurdu, Arap sabunuylada her yeri ovdun mu komşum hatçe temizliğim karşısında hasedinden çatlardı
bunlar tembel avrat işi temizlik bacımmmmm,
çiti yok ovalama yok sık fısfısı kurtul
Şimdikiler çitilemek nedir bilmeeeezz ahhhh ahhh :)))) çocukları leğende bir yıkardım mis gibi:))) çorapları da geceden sabunlu suya basardım, camlarımı bir siliyordum parlaklığı komşum hatçenin gözlerini alıyordu, nispet ederdim bir de, hiç demedim sirkede katıyorum diye, öğrenemedi diye çatladı hahahahahahahabunlar tembel avrat işi temizlik bacımmmmm,
çiti yok ovalama yok sık fısfısı kurtul
Valla hatce diye diye mune ablacim.Şimdikiler çitilemek nedir bilmeeeezz ahhhh ahhh :)))) çocukları leğende bir yıkardım mis gibi:))) çorapları da geceden sabunlu suya basardım, camlarımı bir siliyordum parlaklığı komşum hatçenin gözlerini alıyordu, nispet ederdim bir de, hiç demedim sirkede katıyorum diye, öğrenemedi diye çatladı hahahahahahaha
hatçe işin latifesi, umarım bilmeden kırmadımValla hatce diye diye mune ablacim.
Ismime şey oluyor hep hatce uzerine kadinlarin misalleri:))
Yakinda onunda reklami cikar. O reklami deģerlendirelim şikayet etme F flower worldinsan bazen kocasını bile çitilemek istiyor , o derece
yok yok takildim. Hatice degil neticeye baktim.hatçe işin latifesi, umarım bilmeden kırmadım