TEMİZLİK ÜRÜNÜ ÖNERİSİ.

Nur Milli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1
0
39
Merhaba Hanımlar. Uzun zamandır iyi bir temizlik ürünü arayışı içerisindeydim, açıkçası her alana farklı ürünler kullanıp çoğundan da başarılı sonuç alamamak sizin de bildiğiniz gibi Ben'i fazlasıyla yormuştu, arkadaşımın tavsiyesi ile ... adlı ürünü denedim, çok ümitli değildim açıkçası çok şaşırdım, ürün çok amaçlı temizleyici her alanda kullanıyorum. Koltuk, halı, perde, zemin, cam, mutfak, yanmış yağlar, kıyafetlerim neredeyse her yerde kullanıyorum çok başarılı. Sizinle de paylaşmak istedim :KK33: sipariş verdiğim site ... ayrıca instagram ve facebook dann da takip edebilirsiniz. linklerini bırakıyorum.
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlar tembel avrat işi temizlik bacımmmmm,:KK70:
çiti yok ovalama yok sık fısfısı kurtul :rolleyes:
Şimdikiler çitilemek nedir bilmeeeezz ahhhh ahhh :)))) çocukları leğende bir yıkardım mis gibi:))) çorapları da geceden sabunlu suya basardım, camlarımı bir siliyordum parlaklığı komşum hatçenin gözlerini alıyordu, nispet ederdim bir de, hiç demedim sirkede katıyorum diye, öğrenemedi diye çatladı hahahahahahaha

Şimdikiler çitilemek nedir bilmeeeezz ahhhh ahhh :)))) çocukları leğende bir yıkardım mis gibi:))) çorapları da geceden sabunlu suya basardım, camlarımı bir siliyordum parlaklığı komşum hatçenin gözlerini alıyordu, nispet ederdim bir de, hiç demedim sirkede katıyorum diye, öğrenemedi diye çatladı hahahahahahaha
Valla hatce diye diye mune ablacim.
Ismime şey oluyor hep hatce uzerine kadinlarin misalleri :mad: :))

X