Temizlik ürünleri

sekerinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
4
0
36
İstanbul
Arkadaşlar, Yumoş'un yeni çıkardığı yumuşatıcıyı denemenizi tavsiye ederim. İnanılmaz güzel kokuyor. Kokusu çok yoğun ve kokusu çamaşırlarda çok uzun süre kalıyor. Özellikle havlularınızı Yumoş Fiesta'yla yıkamanızı tavsiye ederim. Her eliniz, yüzünüzü silişinizde mis gibi çiçek kokusunu içinize çekeceksiniz :)

biz kullanıyoruz şuanda ama ben vernel kadar etki görmedim yani vernel daha güzel kakouyo ve daha çok yumuşatıyo ve daha güzel kokuyo:umursamaz:

bende vernel kadar beyenmedim çamaşırları makinadan çıkarınca kokuyo sadece bi kaç saat sonra kokudan eser yoklmaz:

vernel'in çok ağır bir kokusu var, nasıl desem böyle ferahlatıcı canlandırıcı bir koku değil. bana babannemin çamaşırlarının kokusunun hatırlatıyor. Yumoş Fiesta'nın kokusu diğer hiç bir yumuşatıcıya benzemiyor. kısacası henüz babanne olmadıysanız Yumoş Fiesta'dan şaşmayın derim

mrb arkadaşlar ben Ersağ Temizlik ve Kozmetik ürünlerini kullanmaya başlar başlamaz etkisini cildimde gördüm.Kullandığım diğer kimyasal temizlik ürünleri ellerimde kızarıklık, pürüz ve su toplamaya varan ciddi rahatsızlıklar veriyordu.Şuan bu rahatsızlıklarım yok olduğu gibi temizliği yaptıktan sonra ellerim kremlenmiş gibi yumuşacık oluyor.Bunları kendim yaşadığım için özellikle cildinde egzama, mantar vb sorunları olan arkadaşlara tavsiye ediyorum.

bende ersağ kullanıyorum hem Türk Malı hemde bitkisel ve bunu sertifikalandırmış saç dökülmem durdu hattı eşimin ince ince saçları bile çıkmaya başladı. cildim temizlendi sivilcelerden kurtuldum. hep ersağ ürünleri sayesinde üye olup satışta yaptığım için ürünleri yarı yarıya alıyorum konsantre olduğu için de çok uzun zaman gidiyorlar böylece her yönden karlıyım kesinlikle tavsiye ediyorum cebinizi ve sağlığınızı düşünüyorsanız mutlaka deneyin çevremde çok fazla kullanan var üyeleriminde öyle memnuniyetsizlik yok denecek kadar az sadece bulaşık matikte bazen sorunlar yaşıyoruz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…