- 18 Temmuz 2016
- 1.671
- 972
- 123
Maalesef okudum bacımOkumayın daha iyi birsuru mide bulandırıcı örnek vardı ben kazara okudum bin pişman oldum normal insan yaşayamaz o pisliğin içinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef okudum bacımOkumayın daha iyi birsuru mide bulandırıcı örnek vardı ben kazara okudum bin pişman oldum normal insan yaşayamaz o pisliğin içinde.
Ya sizede geçmiş olsun o zaman ben baya fena oldum :) 90 yaşındaki babaneme kurban olayım mis gibi kadın konu sahibine şok oldum namazında niyazında insanlar öyle pis olurmu temizlik imamdan gelir kendilerini salmışlar ne biliyim Allah affetsin.Maalesef okudum bacım
Bence bilerek yapıyorlardıYa sizede geçmiş olsun o zaman ben baya fena oldum :) 90 yaşındaki babaneme kurban olayım mis gibi kadın konu sahibine şok oldum namazında niyazında insanlar öyle pis olurmu temizlik imamdan gelir kendilerini salmışlar ne biliyim Allah affetsin.
Aynen benimde aneanem 95yaşında kadın maşallah bukadar pis değil ne diyim allah kolaylık versin konu sahibinedeYa sizede geçmiş olsun o zaman ben baya fena oldum :) 90 yaşındaki babaneme kurban olayım mis gibi kadın konu sahibine şok oldum namazında niyazında insanlar öyle pis olurmu temizlik imamdan gelir kendilerini salmışlar ne biliyim Allah affetsin.
Bilmiyorum eğer öyleyse namazına niyazında insanlar ya Allah affetsin bu kadar pislik olmaz.Bence bilerek yapıyorlardı
Senin neden cocugun olmuyor diyorlarmis, cocugu tek basına yapıyor sanki kadınlar
Maksat kadını uzmek yormak
Konu sahibi de pasif agresif, bence sevmiyorlar konu sahibini.Bilmiyorum eğer öyleyse namazına niyazında insanlar ya Allah affetsin bu kadar pislik olmaz.
Taraflar birbirini sevmiyor bence mevzu buSeninki temizlik takıntısı değil onların ki pislik. Sen gene iyi katlaniyorsun ayri eve çıkın başka yol yok
Ben bazen taktım mı çok takıyorum her şey yerinde olacak, etrafta fazlalık olmayacak vs gibi benim için büyük kavga sebebi olabilir bu durum. Konu sahibine sabir diliyorum evef uyuzluk yapıyor olabilirler.Taraflar birbirini sevmiyor bence mevzu bu
Konu sahıbı konularını sildi gittiBen bazen taktım mı çok takıyorum her şey yerinde olacak, etrafta fazlalık olmayacak vs gibi benim için büyük kavga sebebi olabilir bu durum. Konu sahibine sabir diliyorum evef uyuzluk yapıyor olabilirler.
İnsansız da olmuyor ama, bunlarla olacağına yalnızlıktan öleyim noktasına geliyorsun bazen.Konu sahıbı konularını sildi gitti
İslerine gelen cevabı alamayınca karsı tarafa saldıran amma cok uye var burda. Saat olmus 4 prenses sendromlu birine denk geldim suan hayretle okuyorum yazdıklarını.
Cok enteresan insanlar var su hayatta
İnsansız da olmuyor ama, bunlarla olacağına yalnızlıktan öleyim noktasına geliyorsun bazen.