• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef okudum bacım 🙀
Ya sizede geçmiş olsun o zaman ben baya fena oldum :) 90 yaşındaki babaneme kurban olayım mis gibi kadın konu sahibine şok oldum namazında niyazında insanlar öyle pis olurmu temizlik imamdan gelir kendilerini salmışlar ne biliyim Allah affetsin.

Ya sizede geçmiş olsun o zaman ben baya fena oldum :) 90 yaşındaki babaneme kurban olayım mis gibi kadın konu sahibine şok oldum namazında niyazında insanlar öyle pis olurmu temizlik imamdan gelir kendilerini salmışlar ne biliyim Allah affetsin.
Bence bilerek yapıyorlardı
Senin neden cocugun olmuyor diyorlarmis, cocugu tek basına yapıyor sanki kadınlar
Maksat kadını uzmek yormak

Aynen benimde aneanem 95yaşında kadın maşallah bukadar pis değil ne diyim allah kolaylık versin konu sahibinede

Bence bilerek yapıyorlardı
Senin neden cocugun olmuyor diyorlarmis, cocugu tek basına yapıyor sanki kadınlar
Maksat kadını uzmek yormak
Bilmiyorum eğer öyleyse namazına niyazında insanlar ya Allah affetsin bu kadar pislik olmaz.

Bilmiyorum eğer öyleyse namazına niyazında insanlar ya Allah affetsin bu kadar pislik olmaz.
Konu sahibi de pasif agresif, bence sevmiyorlar konu sahibini.
Arkadasın bırı bilerek evlenmıssınız çocuk oyuncagı mı bu yazmıs yoruma, cevap olarak "sızın gibiler yuzunden bosaniyo herkes" yazmıs
İki tarafta sorunlu yanı, bana göre
Hatta konu sahıbı hak verelim diye abartmış bile olabilir. Kimse hak vermeyince konusunu sıldı😊

Gülmekten hasatim çıktı be bu ne pislik aman Ya Rabbi. :D :D :D
Esasen yorumlara da güldüm galiba sinirlerim bozuldu. Gerci gulme komsuna gelir basina demisler kusura bakma konu sahibi ama o ev,ev değil. Evlikten cıkmış. Ahır gibi olmus iğrenç.
Bende kendime pasakli derdim 2 su bardağını sehpada birakiyorum diye bu ne ya saka mi 13 kardeslermis sizi sanki hizmetci diye almışlar gibi kendinizi ezdirmeyin o kocaniza carlayin da sizi ayri eve çıkarsın temiz temiz yaşayın bunlarin arasinda mikropta kaparsınız bu ne ya iyyyyy

Seninki temizlik takıntısı değil onların ki pislik. Sen gene iyi katlaniyorsun ayri eve çıkın başka yol yok

Ben bazen taktım mı çok takıyorum her şey yerinde olacak, etrafta fazlalık olmayacak vs gibi benim için büyük kavga sebebi olabilir bu durum. Konu sahibine sabir diliyorum evef uyuzluk yapıyor olabilirler. 😕
Konu sahıbı konularını sildi gitti
İslerine gelen cevabı alamayınca karsı tarafa saldıran amma cok uye var burda. Saat olmus 4 prenses sendromlu birine denk geldim suan hayretle okuyorum yazdıklarını.
Cok enteresan insanlar var su hayatta
İnsansız da olmuyor ama, bunlarla olacağına yalnızlıktan öleyim noktasına geliyorsun bazen. 😊

Konu sahıbı konularını sildi gitti
İslerine gelen cevabı alamayınca karsı tarafa saldıran amma cok uye var burda. Saat olmus 4 prenses sendromlu birine denk geldim suan hayretle okuyorum yazdıklarını.
Cok enteresan insanlar var su hayatta
İnsansız da olmuyor ama, bunlarla olacağına yalnızlıktan öleyim noktasına geliyorsun bazen. 😊
Şu son cümle beni o kadar ozetledi ki 6-12 aydır yaşadığım durum bu. İnsanların egolarini, iki yuzluluklerini, benmerkezci tavırlarını çekemiyorum hic gelemiyorum. Sabirliyim ama bir yere kadar 3 4 hatadan sonra eskisi gibi olamıyorum çoğu zamanda siliyorum. Zorunda kaldığım iletisimler harici. Cok insan az huzur ya napalım bizde böyle güzeliz. Kervana katilmadan devemiz ilerlemeyecek belli de benim o kervanda hıc gözüm yok😃 gel sarilalim 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X