• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik takıntısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
13 kardeşten size mi düşmüş .
Ben burda bazı insanların yaşamış olduğu problemleri okuyorumda bazı kadınlar aman Bee boşayın gitsin deniliyor.. Yapamıyorsan boşa yani sana mı soracam boşansam burda yazmam. Boşa gitsin demek kolay zaten
Ve ben kimseye saldırmadım..
Bosanma. Kadın sana zaten boşan dememıs
Bosanmak İcin evlenilmez bilerek evlenmişsin demıs? Gözlerini baglayıp o eve sokmadılar seni dı mı?
Cek eziyetini millete ne?

Tamam yazılmasın o zaman yazmak zorunda değilsinizz

O kadar çocuktan kimse beraber yaşamıyorda niye yaşayan sizsiniz onu anlamadım ?

Sana sormayacagız senden izinde almayacağız
Kimse sana ıstedıgın cevabı da veremez herkes saygı cercevesınde gorus belirtir
Sizin evde balgam ve B. K temizlemenız kimsenin umurunda degıl.

Herkesin merak edip sordugu soru, o eve bilerek neden gelin gittiniz?

Sırf yorum yazmak için yorum yapıyorsunuz.. Ondan sonra vay efendim saldıran ben oluyorum.. Sayfamı terk edebilirsiniz.

13 kardeşten size mi düşmüş .
Ben burda bazı insanların yaşamış olduğu problemleri okuyorumda bazı kadınlar aman Bee boşayın gitsin deniliyor.. Yapamıyorsan boşa yani sana mı soracam boşansam burda yazmam. Boşa gitsin demek kolay zaten
Evin içinde bağır o zaman. Anne gel bak senin bir parçan banyoda duruyor de. Kp'e lavaboda fırçala dişlerini de. Eşine de 13 kardeşin varken sülalenin pısırığı sensin demek de.
Eşin seni hemen boşar

Sırf yorum yazmak için yorum yapıyorsunuz.. Ondan sonra vay efendim saldıran ben oluyorum.. Sayfamı terk edebilirsiniz.
Ben tek bırcumle yazdım size.
Dedım ki, bilerek gittiniz gelin, aklınız neredeydi? Bukadar
Bu yorumun neresini begenmedınız? Sudakiız nıcklı arkadaşa neden saldırdınız?

10 aylık evliyim. Ama kv. Ve kp. İle aynı evde yaşıyoruz. Kv ve kp. 70 yaşındalar namazındalar niyazındalar ama sorun şu ki. Evi ne kadar temizlesem de boş hep peçetelerini yere atarlar. Kp. Sözde temiz biri yemeğini bitirdikten ve doyduktan sonra biz hala sofra üstündeyken ağzını misvaklar.. Ama midem kaldırmıyor bakmamaya çalışıyorum. Ayağındaki ölü derilerini çıkartır. Yere dökülür o şekilde. Kürdanını yere atar. Kıyafetlerini yere atar. Kv. İse alaturka tuvalete gider temizlemez banyodaki klozetin sifonunu çekmez arada banyoda dışkısı oluyor peçeteye balgamını sürer o şekilde yere atar çok dağınık. Ben bu tür karşısında ne yapacağımı bilmiyorum eşime anlattım defalarca yaşlılar diyor. Arada annesini uyarıyor annesi yaşlıyım oğlum unutuyorum diyor.. Ben de sesimi çıkarmamaya çalışıyorum ayrıetten eve giren gelen çok oluyor kaynanam maşallah 13 çocuk doğurmuş eltilerim görümcelerim dingonun ahırı gibi girip çıkıolar çocukları da çok var. Zırt pırt kapı zili durmuyor aile apartmanında kalıyorum. Ailem çok uzakta.. Ailemin yanına geldim kafa dinlemeye. Eşime oraya gelmek istemiyorum ödüm kopuyor artık orada dedim.. sorunları anlattım üzülüyor sadece. Hiç birşey yapmıyor. Olan bize oluyor. Ne yapabilirim bilmiyorum.
Kendine ev açacak kadar gelişememiş bir organizmayla yaşamayabilirsiniz mesela. Evlenecek kadar büyümüş ama ayrı eve çıkamayacak kadar acizse böyle biriyle evlendiğiniz için zaten hata sizin. 2020'ye kalmış üç dört ay, biz burada hala kayın aile evinde kalan gelin dramı okuyoruz. Bildigin ortaçağda hala kafalar.

O kadar çocuktan kimse beraber yaşamıyorda niye yaşayan sizsiniz onu anlamadım ?
aile apartmani, aslinda konu sahibinin esinin evi var ama ora kirada kirada hoooop kv kp cebinde bir ara elti kayni ve onlarin cocuklarida 3 odali evde yasiyorlardi ama gidecekleri belkide gitmisledir

Tövbeler tövbesi ya şok oldum cağımızda 70 yaş çok yaşlı değil burda bizim binada o yaşta teyzeler çılgınlar gibi arabalar kullanıyor ikiz torunlarına bakıyor benim 90 yaşındaki babannem bile anlattığınız pislikleri yapmıyor sizinkiler kusura bakmayın ama çook görgüsüzler inanılır gibi değil bugüne kadar nerde yaşamışlar nasıl hayatta kalmışlar bu psilikle anlamadım.

Bir diğer konu birlikte yaşamak asla ama asla olmaması gereken bir durum ben böyle bir hayatı asla yaşamam elimden gelen desteği veririm büyüklere ama ev ev üstüne olmaz.

Eşiniz bu duruma bir çare bulsun belki 15 yıl yada 20 yıl Allah bilir pislik temizleyerek ömür geçmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X