10 aylık evliyim. Ama kv. Ve kp. İle aynı evde yaşıyoruz. Kv ve kp. 70 yaşındalar namazındalar niyazındalar ama sorun şu ki. Evi ne kadar temizlesem de boş hep peçetelerini yere atarlar. Kp. Sözde temiz biri yemeğini bitirdikten ve doyduktan sonra biz hala sofra üstündeyken ağzını misvaklar.. Ama midem kaldırmıyor bakmamaya çalışıyorum. Ayağındaki ölü derilerini çıkartır. Yere dökülür o şekilde. Kürdanını yere atar. Kıyafetlerini yere atar. Kv. İse alaturka tuvalete gider temizlemez banyodaki klozetin sifonunu çekmez arada banyoda dışkısı oluyor peçeteye balgamını sürer o şekilde yere atar çok dağınık. Ben bu tür karşısında ne yapacağımı bilmiyorum eşime anlattım defalarca yaşlılar diyor. Arada annesini uyarıyor annesi yaşlıyım oğlum unutuyorum diyor.. Ben de sesimi çıkarmamaya çalışıyorum ayrıetten eve giren gelen çok oluyor kaynanam maşallah 13 çocuk doğurmuş eltilerim görümcelerim dingonun ahırı gibi girip çıkıolar çocukları da çok var. Zırt pırt kapı zili durmuyor aile apartmanında kalıyorum. Ailem çok uzakta.. Ailemin yanına geldim kafa dinlemeye. Eşime oraya gelmek istemiyorum ödüm kopuyor artık orada dedim.. sorunları anlattım üzülüyor sadece. Hiç birşey yapmıyor. Olan bize oluyor. Ne yapabilirim bilmiyorum.