-
- Konu Sahibi ceycey0406
...Küçük evin temizliği daha zordur. Heryer devamlı kullanıldığından hep batar....
yok artık madem daha büyük ev düşünüyor bir adet de temizlikçi düşünsün böyle ömür mü geçer ya hayatın güzelliklerinden mahrum kalmayınişin kötüsü eşim daha büyük bahçeli villa tarzı bir ev almak istiyor.Öyle evim olsa bir aya yorgunluktan gömerler beni herhalde yandım ben yandım
Bir de benim gibi hassas olan bayanlar buharlı paspas alırsa ooohhh çok rahatlar. Kimyasal ürünleri kullanmadan temizlik yapıyorum. Her şey için ayrı başlığı var. Allah yapandan razı olsun. Artık yaptığım temizlik içime siniyor gerçekten
Bir de benim gibi hassas olan bayanlar buharlı paspas alırsa ooohhh çok rahatlar. Kimyasal ürünleri kullanmadan temizlik yapıyorum. Her şey için ayrı başlığı var. Allah yapandan razı olsun. Artık yaptığım temizlik içime siniyor gerçekten
Burada marka veremem, istersen özelden yazarım canım.O zaman bir şey sorayım.
Aldım buharlı temizleyiciyi, evi de diyelim ki 2 haftadır silmemişim, bunların mikrofiber bezi mi oluyor işte, onu hiç değiştirmeden tek seferde silebiliyor muyum her yeri?
Soru saçma da olmuş olabilir.
Ayarları var canım. Her yüzeyde güvenli. Ben bazı kıyafetleri kuru temizleme de yapıyorum onunla. Mesela eşim takımını 1 kere giydi diye kuru temizlemeye gidecek değil ya, makinamla kuru temizleme yapıyorum, tertemiz oluyor. Hep kuru temizlemeye götürmemize gerek kalmadı. Bir kaç kez daha giydi mi götürüyoruz temizlemeye.laminantlara zarar verir mi acaba
Bende uzun zamandır arıyorum buharlı temizleyici sanırım memnunsun sen hangisini kullanıyorsun yazar mısın?Bir de benim gibi hassas olan bayanlar buharlı paspas alırsa ooohhh çok rahatlar. Kimyasal ürünleri kullanmadan temizlik yapıyorum. Her şey için ayrı başlığı var. Allah yapandan razı olsun. Artık yaptığım temizlik içime siniyor gerçekten
Ayarları var canım. Her yüzeyde güvenli. Ben bazı kıyafetleri kuru temizleme de yapıyorum onunla. Mesela eşim takımını 1 kere giydi diye kuru temizlemeye gidecek değil ya, makinamla kuru temizleme yapıyorum, tertemiz oluyor. Hep kuru temizlemeye götürmemize gerek kalmadı. Bir kaç kez daha giydi mi götürüyoruz temizlemeye.
selam ev hanımıyım bir de 4 yaşında kızım var.Evim oldukça geniş 4 oda bir salon 2 banyo iki balkon hergün temizlik yapmaya çalışsam da yine de temiz olmuyor ev işine kızla oynamaya kitap okumaya parka götürmeye ardından yemek yapmaya yetişemiyorum bu da beni strese sokuyor ne yapmam lazım sizce cevaplar için şimdiden teşekkürler
Hergün evin tamamını kirletmiyorsunuz ya Kullandığınız odaları temizleyin kullanmadığını haftada bir yapın balkonda kolaydırselam ev hanımıyım bir de 4 yaşında kızım var.Evim oldukça geniş 4 oda bir salon 2 banyo iki balkon hergün temizlik yapmaya çalışsam da yine de temiz olmuyor ev işine kızla oynamaya kitap okumaya parka götürmeye ardından yemek yapmaya yetişemiyorum bu da beni strese sokuyor ne yapmam lazım sizce cevaplar için şimdiden teşekkürler
Bu yazinizi okuyana kadar ben de kullanmadiginiz odalari her gün temizlemeyin diycektim.ben de sizin gibi yapardım elim de olsa fakat eşim her yeri aynı anda kullanır ve oldukça da dağınıktır ve dikkatsizdir ev hanımıyım ya şimdi mecbur yapacağım öle düşünür.Kolay gelsin size de
E o zamn villa alabiliyorsa temizlikci tutsun bide canimişin kötüsü eşim daha büyük bahçeli villa tarzı bir ev almak istiyor.Öyle evim olsa bir aya yorgunluktan gömerler beni herhalde yandım ben yandım
bendede vardı benzer sorun , hep kafam evde oluyordu bir tarafı temzilerken bir taraf batıyor , üstü,altı..kendi evim olmasına rağmen bıktım ,kullanacağım kadar küçük bir eve çıktım eşyalarımı tahliye ettim ohhh dünya varmış ..yaşasın küçük ev, yaşasın kullanacağım kadar eşya...selam ev hanımıyım bir de 4 yaşında kızım var.Evim oldukça geniş 4 oda bir salon 2 banyo iki balkon hergün temizlik yapmaya çalışsam da yine de temiz olmuyor ev işine kızla oynamaya kitap okumaya parka götürmeye ardından yemek yapmaya yetişemiyorum bu da beni strese sokuyor ne yapmam lazım sizce cevaplar için şimdiden teşekkürler