Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temizlik konusunda Türk insanları genel olarak nasıl bir görüşe sahip konusunda bir araştırma yapıyorum bana soruma cevap vererek yardımcı olabilir misiniz
Mutluluk Hele O Köpükler Yokmu Uff Dünyanin En Güzel Duygusu... Hoş Bende Temizlik Hastaliği var, Tedavi Görüyorum.. 2 Yil Önceki kadar Hergün pencere Hali Koltuk Silmesemde... Hergün Temizlik Yapiyorum...
Rahatlık hissediyorum evin her köşesini temizledikçe rahatlıyorum.. Bir yer pisse duramam çok rahatsız oluyorum temizlik yapınca rahatlıyor bazen kendi saçım bile rahatsızlık veriyor bana temizlersem rahatlıyorum.
Temizlik konusunda Türk insanları genel olarak nasıl bir görüşe sahip konusunda bir araştırma yapıyorum bana soruma cevap vererek yardımcı olabilir misiniz
Yaptıkça dinleniyorum sanki hele bide bittiğinde arkamı dönüp saatlerce bakasım gelir o toplu olması heryerin ışıl ışıl durması güzel koku bana acayip rahatlama ve mutluluk duygusu aşılıyor