• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik robotu tavsiyesi istiyorum.

rehnuma14

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
684
13
643
İstanbul
arkadaşlar dün libelle temizlik robotunun tanıtımı için geldiler.tanıtım sonunda harika bir robot olduğuna karar verdim.çünkü temizlik konusunda çok hassas olmama ragmen oturduğumuz koltuktan beş saniye çekim sonunda çıkan toprak ve pisliği görünce kriz geçiriyodum az kalsın.ben şimdi bunu almakistiyorum.fakat çok pahalı ben paraya değecekse almak istiyorum ama önce bir fikir alayım dedim.kullananlar varsa yada etrafınızda kullananlar varsa yazar mısınız lütfen memnun olup olmadıklarını.sonuçta bize yarım saat tanıtıldı.çok güzel görünüyo ama işte fikir istiyorum yine de...

Merhaba arkadaşım ben sana libelleyi tavsiye ederim ben 2 yıldır kullanıyorum inan bana asla pişman olmazsın. Bize de tanıtım amacıyla gelmişlerdi ve bizde yeni evliydik ve biraz pahalı geldi ama paraya kıyıp onu aldıktan sonra anladık ki iyi bir şeye yatırmışız paramızı inan bana piyasadakiler sadece aldatmaca . Libelle ile temizliği anlıyorsun.

sağolun kızlar libelle siparişini verdim geldi.dün evi çektim.yatakları koltukları filan.allahım sadece koltuklardan çıkan pisliği bir görseniz.çok kötüydü.bide titiz bi insanım ben çocuğum yok çalışmıyorum da.sürekli temizlik yaparım.her hafta bir gün büyük temizlik yaparım.diğer günlerde büyüğe yakın olur temizliğim.ama bu başka bişey.kendimi temiz zannediyordum.asıl temizliği yapınca anladım.
şimdi sadece makineden dolayı biraz düşüncelerim var.kullanılan malzemesi biraz adi gibi geldi bana.sanki hemen kırılacakmıs gibi.o yüzden baya titiz kullanmaya çalışıyorum.
bide birşey soracağım.şimdi ben bunu kullandım ilkte çok kirli bi suyla karsılastım.belki birkaç ay yine öyle olacak merak ettiğim uzun süreli kullanımda da aynı şekilde pislik çıkıyormu evden.sonuçta tozu içine çekiyor diye aldık.

canım bende libella değilde ihlasın temizlik robotu var en fazla 2 haftada o kirlerden kurtulursun hiçbirşey kalmaz makinanın suyu 3 hafta sonra tertemiz çıkar ama 2 günde bir kullanmak kaydıyla

sağolun kızlar libelle siparişini verdim geldi.dün evi çektim.yatakları koltukları filan.allahım sadece koltuklardan çıkan pisliği bir görseniz.çok kötüydü.bide titiz bi insanım ben çocuğum yok çalışmıyorum da.sürekli temizlik yaparım.her hafta bir gün büyük temizlik yaparım.diğer günlerde büyüğe yakın olur temizliğim.ama bu başka bişey.kendimi temiz zannediyordum.asıl temizliği yapınca anladım.
şimdi sadece makineden dolayı biraz düşüncelerim var.kullanılan malzemesi biraz adi gibi geldi bana.sanki hemen kırılacakmıs gibi.o yüzden baya titiz kullanmaya çalışıyorum.
bide birşey soracağım.şimdi ben bunu kullandım ilkte çok kirli bi suyla karsılastım.belki birkaç ay yine öyle olacak merak ettiğim uzun süreli kullanımda da aynı şekilde pislik çıkıyormu evden.sonuçta tozu içine çekiyor diye aldık.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan.Başlangıçta sık sık kullanırsan zamanla suyun temiz çıkmaga başlıyor.Oh temiz mis gibi gözle görülmeyen tozlara akarlara son:teytey:

canım bu poli spotçular çarşısında ankastre ürünler varmı dikkatini çektimi fiyatlar nasıl gerçekten uygun bir yermi?

ayy canım bende ankastre için gittim ama bişey yok maalesef sadece mobilyalar güzel.ankastre var ama inox yani gri olanlar onlarda abuk sabuk markalar boşuna gitme ankastre için ama buzdolabı falan var baya.mobilya fiyatları uygun.

silverline da kampanya var yada ıcf diye bi marka onların fiyatları daha uygun ama ıcf her yerde yok izmitte 1 yerde bulabildim ama nette var baya

Son düzenleme:
ayy canım bende ankastre için gittim ama bişey yok maalesef sadece mobilyalar güzel.ankastre var ama inox yani gri olanlar onlarda abuk sabuk markalar boşuna gitme ankastre için ama buzdolabı falan var baya.mobilya fiyatları uygun.

silverline da kampanya var yada ıcf diye bi marka onların fiyatları daha uygun ama ıcf her yerde yok izmitte 1 yerde bulabildim ama nette var baya

Anladım canım sağol.Aslında sılverlıne ürünleri aklımda,şuanda da kampanyası heryerde var orda ekstra bir indirim daha varmıdır?tasarım ve estetik olarak gayet başarılı görünüyorlar ama kalite açısından nasıllar bi başlık açıp kullanan arkadaşların yorumunu almak lazım

şimdi ben de heveslendim.
ama hangi marka iyi olur bilemiyorum. ihlas mı libelle mi.yani fazla yer kaplamayan ,kullanımı rahat ve gerçekten normal elektrik süpürgelerinden farklı bir temizlik yaratıyor mu.
benim evde bir halı yıkama ve 2 elektrik süpürgem var.
fakat temizlik robotu ile maitlar akarlara karşı etkili bir temizlik yapmak istiyorum.
lütfen fikir verin.
ayrıca nerden satın almamız gerekir ?internet üzerinden mi?

merhaba arkadaşım ben yaklaşık 3 senedir ihlas aura cleanmax temzlik robotunu kuulanıyorum ve çooook memnunum hem yıkama hem süpürme özlelliği olan bir robot tabi parçalar eşliğinde....diğer markayı bende duymuştum ama bir yakınımın evine ihlastan tanıtıma gelmişler kendisifazlaca titiz bir insan olmasına rağmen belli bir alanın süpürülmesinden sonra gördüğü manzaradan çok etkilenmiş onun yorumuyla hiç düşünmeden gidip aldım....ihlasın mağazalarında satıyorlar ama ben ufak bir araştırmadan sonra aynı makinayı daha ucuza ve yine garanti belgeli başka bir yerden aldım.Sirkecide doğubank diye bir han var elektronik aletler satan piyasaya göre biraz daha uygun fiyatlı ürünler oradan aldım ama sanırım sen istanbulda değilsin....

ihlasın aura max ve libelle arasında kaldım.ihlasın ilk modeli çok büyük sanırım.
istanbul dışındayım.
bir piyasa araştırması yapmak lazım.
günümüzde o kadar satış alanları mevcut ki...fiyatlarda bazen çok fark olabiliyor ..

bende libelle kullanıyorum. çok da memnunum.
ihlasla libelle aynı fabrika çıkışı ürünler. özellikleri hemen hemen aynı bu yüzden libelle iyi ihlas kötü diyemem. yalnız her eve böyle birşey lazım. özellikle benim gibi ciddi şekilde toza karşı alerjisi olanlara tavsiye ederim.

Back
X