Baharın ılık esintisini yavaş yavaş hissetmeye başladığımız şu günlerde hepimizin aklında bahar temizliği var. Gözümüzü korkutan bahar temizliğinin üstesinden gelmenin yolu ise doğru ürünleri seçmekten geçiyor. Aklınıza gelen gelmeyen yüzlerce temizlik ürününü Temizliğin Adresi Migros’ta uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Özellikle bu dönemde bahar temizliğine özel kampanyalarla harika ürünleri uygun fiyatlarla alabiliyorsunuz.
Migros’larda aynı zamanda temizlik konusunda aklınıza takılan her şeyi sorabileceğiniz alanında yetkin Temizlik Uzmanları var. Migros Temizlik Uzmanları’ndan ürünler hakkında bilgi alabilir ve temizlik için pratik çözümler öğrenebilir hatta öğrendiklerinizi diğer kadınlar kulubu üyeleri ile buradan paylaşabilirsiniz.
O zaman temizliğe başlamadan önce en yakın Migros’a mutlaka uğruyoruz!
Ben zaten temizlik ürünlerimi hep migrostan alıyorum, çokta memnunum. henüz yağmurlar durmadığından tam bahar temizliğini yapamadık ama alışverişimizi yapıyoruz tabi diğer kızlar ne düşünüyor bilmiyorum.
aslında bu sanal marketten de temizlik malzemesi çok mantıklı olmuş. bende gulgo gibi alışverişimi genelde migrostan yapıyorum. özellikle temizlik reyonunda kendimi kaybettiğim için şu kampanyalara hele bayılıyorum orda indirim yada kampanya yazısını görünce ihtiyacım yoksa da almak geliyor içimden.
Kızlar bende hafta sonu kalkışacağım temizlik için alışverişimi sanal marketten hallettim bile ay valla süper hem böylece ne ekstra vakit kaybı ne ekstra yorgunlukta olmayacak hatta o kalan vaktide temizlikle geçiririm artık