• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

temizlik mop'u kullananlar..bayanlar bakın lutfen :)

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Bayanlar aranızda temızlık mopu kullanan varmı? nerden alnıyor ve fıyatları nekadar acaba ? bıde bu buharlı temızlıyclermı daha ıyı hangısı lutfen yardımmm.. Bıde bu sulu supurge hakknda braz blgı verırsenız sevnrm aranızda kullanan varmı ?:)

temizlik mopu dediğin pedallı sıkmalılar herhalde. ben pedallısını almadım elimizi tuttuğumuz yerden sıkılan var yukrarıdan aşağıya doğru ondan aldım çok memnunum. buharlı temizleyiciye gelince bana mantıklı gelmiyor her yeri aynı bezle tek bezle silmek. 3-4 bez kullanırım dersen olabilir ama zor yani. sulu süpürgede bende ihlasın var ben memnunum . istediğim zamanda yıkıyorum halılarımı . pahalı almak istemezsen uygun fiyatlılar da var onlardan da alabilirsin:72:

Bayanlar aranızda temızlık mopu kullanan varmı? nerden alnıyor ve fıyatları nekadar acaba ? bıde bu buharlı temızlıyclermı daha ıyı hangısı lutfen yardımmm.. Bıde bu sulu supurge hakknda braz blgı verırsenız sevnrm aranızda kullanan varmı ?:)

Temizlik mopunu herhangi bir büyük marketten bulabilirsin. Sulu süpürgeye gelince kesinlikle tavsiye ederim.Gerçekten çok kullanışlı.

Back
X