Temizlik konusu; bilgisi olan bi el atsa

Binmuhtesemgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
1.096
1.427
selamlar hanımlar
Benim dersim kızımın kıyacetlerinden çıkmayan lekeler!!
Tatile annemlere geldim annemin çamaşır makinası çok iyi değil miadı doldu Kısacası.

KıImın çamaşırlarını attım ama çoğu leke izi kalmış tam çıkmamış ne yaptıysam çıkmadı.
Asprix bulaşık deterjanı bilmem ne

Feci canım sıkılıyor kıyafetleri öyle görünce
Zor leke de değil meyve yemek tarzı şeyler.
İlk seferde çıkmayınca diğer yıkamalarda da pek çıkmıyor
Bildiğiniz sprey falan var mı acaba ??

Kızım 4yasına gırcek nasıpse ,gecen hafta bebeklık kıyagetlerını cıkardım yıkanmasına rahmen senın drdıgın gıbı aynı sekılde pıs ve lekelı :KK43:
Makınem profılo

Benim oğlan çok kirletir üstünü. Makineye atmadan elde citilemek lazım. Ne kadar iyi olursa olsun yemek/meyve lekesi kaliyor yoksa. Evde giydiriyorum ben de ne yapayım lekeli kıyafetleri usenip de citilememissem. Artık onlar çıkmaz zor.

Makineye atmadan elinizde lekeleri çıkarmanız gerek ama ben çoğu zaman üşeniyorum artık. O zaman makine niye var?

Kızım 4yasına gırcek nasıpse ,gecen hafta bebeklık kıyagetlerını cıkardım yıkanmasına rahmen senın drdıgın gıbı aynı sekılde pıs ve lekelı :KK43:
Makınem profılo

Kıyafetleri hep yeni alındı yaz için
Bide zor lekeler olsa neyse diyeceğim ama ...
Off off çocuk sonuçta bahçede oynuyor ediyor nasıl temiz kalacak ki

Domestosun yeni bir leke çıkarıcısı var tüm renkler için.
Makine yıkanırlen bir kapal çamaşırlarla beraber içine koyun ve en uzun programda yıkayın.
Ben bebeklerimin kıyafetlerindeki lekelere böyle çözüm buldum, denemediğim yol kalmamıştı.
En iyisi bı, hafif orta lekeler komple temizleniyor zorlu lekelerde çok çok az iz kalıyor.

Meyve lekeleri bekletmeye gelmiyor.
Lekelendikten kısa bir süre sonra leke üzerine kaynar su döküp biraz beyaz sabunla çitileyip tekrar kaynar su döküyorum.
Leke çoksa direk kıyafeti kaynatıyorum.
Kimyasal kullanmayayım diye anca böyle çıkarabiliyorum.

a....y her cins leke cikaricisi var. bir legene atin bu leke cikariciyi sonra ustune kaynar su dökün kabariyor köpük köpük oluyor kopuklere lekelei camasirlari bastirin. eger camasirlarin rengi de birbirine solacak cinstense ozellikle kırmızı lacivert vs birbirine degdirmemeye gayret edin. sonra elinizde soguk suyun altina tutup sıkın suyunu. makinaya atin. leke kalmaz.

Popüler bebek malzemeleri satan bir mağazada (e.b) leke çıkarıcı yazarsanız görürsünüz bebekli birşey spreyide var deterjanıda :)

X