Temizlik kokan parfüm arıyorum...

bu dediklerinize bakıcam teşekkürler :) j. lo. glow parfümü hakkında ne düşünüosunuz?? kokusunu bilen var mı ??

bende şiddetle rush 2 yi öneririm.dpden almıştım çok kalıcı ve şimdiye kadar hiç bir kokum bu kadar sorulmamıştı.hiçbir sınıfa koyamadığım aşık olduğum bi koku.

tatlım genelde pudramsı kokular önermişler sana
bende aynı senin gibiyim şekerli baharatlı kokular kullanamıyorum.zevklerin benzediğini düşünürsek kesinlikler D&G LIGHT BLUE al çık derim hiç düşünme bile missss gibi önce limon ferahlığı 10dk sonrada oluşan misss gibi beyza gül ferahlı..
ben boynuma asla parfüm sıkamazken bunu kaç fıs sıktığımı bile hatırlamıyorum..missssss

bende şiddetle rush 2 yi öneririm.dpden almıştım çok kalıcı ve şimdiye kadar hiç bir kokum bu kadar sorulmamıştı.hiçbir sınıfa koyamadığım aşık olduğum bi koku.

Bugün aldım bende gerçekten ferah bir koku tarifi yok.

benim faworim ve beğeneceğine emin olduğum süper fress bir koku ralph lauren in ralphi kesinlikle süper. temiz ferah kalıcı bi koku. kendimden önce kokum girer mekana :) herkes böle diyo. kokundan anlıyoruz geldiğin bir çok insan çevirip sormuştur markasını.

canım bu bahsettiğin polo sport raulph lauren mi? silindir şişe tıpası metalik.

bi haftadır şehir dışındaydım internetim yoktu önerilerinizi yeni okudum arkadaşlar :)önerileriniz için çoook teşekkür ediyorum hepinize :) :) ralph var bende. rush 2 nin de kokusunu biliorum ama emin olamadım o parfümden bargelloda denedim ben dp deki daha mı iyi arkadaşlar :):)212 nin kokusunu hiç bilmiorum ona bi bakayım :) dp de j.lo glow u denedim diğer başlıklarda bazı arkadaşlar pudra kokusu demişlerdi ama direk gül suyu kokusuydu yani beğenmedim ben pudrayla alakası yoktu... rush 2 çok güzel bi koku mu arkadaşlar ????

d&g light blue nun kokusunu biliorum beğenmiştim ben de... hangi açık parfümcüde en iyi olanı acaba orjinaline en yakın olanı hangi açık parfümcü arkadaşlar ???? rush 2 için de aynı soruyu soruyorum bvlgari blv için de :):) hepsini deneme şansım yok çünkü gidip gidip sürekli :):) haydi tecrübeli arkadaşlar bilirsiniz siz :):)

bi haftadır şehir dışındaydım internetim yoktu önerilerinizi yeni okudum arkadaşlar :)önerileriniz için çoook teşekkür ediyorum hepinize :) :) ralph var bende. rush 2 nin de kokusunu biliorum ama emin olamadım o parfümden bargelloda denedim ben dp deki daha mı iyi arkadaşlar :):)212 nin kokusunu hiç bilmiorum ona bi bakayım :) dp de j.lo glow u denedim diğer başlıklarda bazı arkadaşlar pudra kokusu demişlerdi ama direk gül suyu kokusuydu yani beğenmedim ben pudrayla alakası yoktu... rush 2 çok güzel bi koku mu arkadaşlar ????

d&g light blue nun kokusunu biliorum beğenmiştim ben de... hangi açık parfümcüde en iyi olanı acaba orjinaline en yakın olanı hangi açık parfümcü arkadaşlar ???? rush 2 için de aynı soruyu soruyorum bvlgari blv için de :):) hepsini deneme şansım yok çünkü gidip gidip sürekli :):) haydi tecrübeli arkadaşlar bilirsiniz siz :):)

kesinlikle dp iyi ama denemen lazım.tenine yakışacakmı bakalım.merak ettim ne aldığını yazarsın yine

evet canım bi pembe var bir de beyaz olan
pembesi ağır ama beyazı tertermiz sabun gbi kokuyor denemelisn

arkadaşım bişey sormak istiorum... carolina herrera 212 dediğin 212 vip mi altın sarısı kutusu olan mı yoksa sadece 212 mi beyaz kutusu olan?????? temiz kokan sabunumsu olan hangisi ?????

Kenzo leupar wild edition aldım ben sevgilime çok temiz ferah ve kalıcı bir kokusu var tavsiye ederim 50ml 100 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…