Temizlik kokan parfüm arıyorum...

Canım Noa şekersiz ve baharatsız dır hafif bir kokudur pudra gibi kokar.

Bir de belki davidoff cool water olabilir istediğin bu direk fresh bir kokudur avon windscape te öyle

1/mıracle
2/bulgari crıstın beyaz şişeli olan.

erkek parfünü say deseydin çok sayardım ama bayanlarda pek bulamadım temizlik kokusu bunlar bıldıklerım canım.

noa yı kokladım ama bargelloda. ordaki noa guzel mi yoksa dp den mi almalıyım noayı ??? hangisindeki daha iyi :) bi de kenzo leaupar diye bi parfüm varmış o nasıl sizcee?? burberry weekend bana yumuşatıcı kokusu gibi gelmişti david walker da koklamıştım ordaki hafifti çok güzeldi. ama geçen gün bargello da kokladım çok ağır yapmışlar yav... weekendin gerçek kokusu nasıldır?? yorumlarınızı bekliorum kızlar :)

noa yı kokladım ama bargelloda. ordaki noa guzel mi yoksa dp den mi almalıyım noayı ??? hangisindeki daha iyi :) bi de kenzo leaupar diye bi parfüm varmış o nasıl sizcee?? burberry weekend bana yumuşatıcı kokusu gibi gelmişti david walker da koklamıştım ordaki hafifti çok güzeldi. ama geçen gün bargello da kokladım çok ağır yapmışlar yav... weekendin gerçek kokusu nasıldır?? yorumlarınızı bekliorum kızlar :)

Çok teşekkürler cevap yazan arkadaşlara :) j.lo glow adlı parfüme sabun kokusu gibi temizlik kokuyo demişler bu parfümün kokusunu bilio musunuz ??? cidden öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…