tanıdık komşu vs.vasıtasıyla güvenilir birisini bulabilirseniz işiniz daha kolay olur diye düşünüyorum
üst komşum 2 ayda bir temizlik için kadın çağırdığını ve çok memnun olduğunu söylemişti 2 kadın geliyor sabah 9 öğlen 3 te işleri bitiyormuş 120 tl demişti ben cmarteside çalıştığım için pazarda gelemediklerinden birtürlü çağırma fırsatım olmadı
Valla canım son hafta ikisinde de ben temizlik yapdım koltuk çek tül as vs benim bi sorunum yokdu hamileliğim iyi gidiyordu, ama denemeden kimseyi anlayamazsın bir kaç sefer denemen lazım bi bayanı eli ağır olan temiz yapar hızlı olan başdan sağma şirkette gelenler genelde üstünden yapar dışardan bulsan daha iyi olur benim görüşüm.
Hayırlı doğumlar Allah sağlık versin
aslında şöyle bir seçenekte var ... iş yerimde calışan temizliğe giden bayanlarda var ... her seferinde biz geliriz falan diyorlar ama ben hem etik olmadığını hemde gereksiz samimiyet edinirler diye istemiyorum ... kafam çok karışık
Çalıyorsun canım haklısın çalışmasan bile bi yardımcı fena olmaz yani bizimki maddi yetersizlikdendi.allah razı olsun canım ... çalışmasam bende kendim yapmak isterdim ama hem iş hem evin temizliği ağır gelir bana ... kocacım da yardımcı olmaz sağolsun .... hamileliğim sorunlu değil ama ben çok halsiz düşüyorum