-
- Konu Sahibi Yemekkalpben
Müzik açmayı anlıyorum da televizyon izlerken nasıl iş yapılır anlamadım.Her odada ,mutfakta televizyon olmalı.Yoksa işi yavaşlatır ancak.Temizlik yapmayı ben de hiç sevmem ama yapmam gerektiği zaman Müge Anlı izleyerek yapıyordum
İzlediğimden değil zaten maksat ses olsunMüzik açmayı anlıyorum da televizyon izlerken nasıl iş yapılır anlamadım.Her odada ,mutfakta televizyon olmalı.Yoksa işi yavaşlatır ancak.
Herkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Hauahauhauaha ben temizliğin kendisi olmak istiyorum sanırımTemiz bir kadın olabilirsiniz ama temizlik bir kadın asla...
Ayyyy bende bazen çok rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Eşimde bu yönümden rahatsız. Yeter artık deterjan kokusu istemiyorum diyor her gün. Evde robot süpürge var onu çalıştırıyorum ardından kendim normal süpürgeyle tekrar süpürüyorum. Her gün tabanlarım ağrıyor artık.Herkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Ne izliyorsunuz? Avrupa yakasi ve yalan dunyayi 10 kez bitirdimMutlaka ya müzik açıp yada video izleyerek yap. Ben mesela bişey izlemeden hiçbir iş yapamıyorum. Ama izleyerek yaparsam nasıl bittiğini anlamıyorum
Kirki cikmamis kolik bir bebegim. Var gece gündüz uyumuyor bende sizin gibiydim bekarken yeni evlendiğim siralar da öyle şuan deli gibi etrafı toparlayayim düzenleyeyim derdindeyimHerkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Sevdiğiniz bir müzik ile ya d film izleyerek temizleyebilirsiniz. Küçük adımlarla . Mesela pazartesi salon temizliği , Salı çamaşırlar ve toz alma gibi . Ya da her gün yerine hafta da bir gün baştan aşağıya hızlı bir şekilde 2 saat her şeyi halledin o size bir hafta yeter.Herkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Cicim ayları kafasıyla heves edip, hep siz yaparsanız kocanızı buna alıştırırsınız. Oturun, yazın ne işler var diye. Çamaşır, bulaşık vs. Sonra da bu işleri kocanızla aranızda bölüştürün.Herkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Yok canım küflük bir durum yok çok şükür şimdilikŞimdi dağınıklık ayrı pislik ayrı. Mesela ev daginiksa ortada bı şeyler vs varsa o sorun değil. Ama mutfakta bulaşık küfleniyorsa bu pis demek. İki günde evi süpürüp silin yeterli
Ayy bende senle aynı durumdayim şu temizlik yapmak terapi felan diyenleri asla anlamıyorum yaa aşırı zor geliyor bana da ev toplamak temizlemek vs. Ama bir süre sonra alışıyorsun artık dağınıklık rahatsız ediyor evliliğin 1. Yılından sesleniyorum artık biraz daha temizlik yapmaya alıştım ama çok bir şey yapmama rağmen temizlik yaptığım gün pert oluyorum yaniHerkese merhabalar ben 2 aydır evliyim evim hiç temiz düzenli değil aşırı üşeniyorum ben hep böyleydim anneme de yardım etmezdim hiç bir zaman düzenli tertipli olmadım pü dediğinizi duyar gibiyim ama artık bu durumdan kurtulmak istiyorum eşim bir şey demiyor cicim ayından dolayı sanırım ama ben artık istemiyorum huzursuzum mutsuzum lütfen önerilerinizi bekliyorum
Bende her gun supurup silerim elimde degilAyyyy bende bazen çok rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. Eşimde bu yönümden rahatsız. Yeter artık deterjan kokusu istemiyorum diyor her gün. Evde robot süpürge var onu çalıştırıyorum ardından kendim normal süpürgeyle tekrar süpürüyorum. Her gün tabanlarım ağrıyor artık.
Her şeyin orta seviyede olanı makbul. :)
Laptop veya tabletten izlenerek tabii kiMüzik açmayı anlıyorum da televizyon izlerken nasıl iş yapılır anlamadım.Her odada ,mutfakta televizyon olmalı.Yoksa işi yavaşlatır ancak.