Temizliğe yardımcı-Gündelikçi

arha

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2
1
6
34
İstanbul
Merhaba,ben 32 yaşında ve evliyim.İstanbul şişli bölgesinde ikamet ediyorum,bu bölgeye yakın olan nişantaşı,levent,fulya,beşiktaş ve mecidiyeköy taraflarında günlük ev temizliği yapıyorum.Temizlik konusunda titiz ve tertipliyimdir ve yaptığım işi kendi evimdeki gibi itina ve özenle yaparım,güvenilir ve işini ciddiye alan birisini arıyorsanız bana mail adresimden ulaşabilirsiniz.Sizinle en kısa sürede bağlantıya geçerim...(arzutemizlik@hotmail.com)İyi günler dilerim,Saygılarımla...

Merhaba,

ben ortaklar caddesinde oturuyorum, ayda 1 cumartesi günü gelebilecek birisine ihtiyacım var. ilgilenirseniz haberleşebiliriz.

Merhaba,

ben ortaklar caddesinde oturuyorum, ayda 1 cumartesi günü gelebilecek birisine ihtiyacım var. ilgilenirseniz haberleşebiliriz.

Merhaba ben de İstanbul Ayşekadın da oturuyorum. 2. çocuğum doğacağı için ev işleri ile ilgilenecek düzenli olarak hafta içi 08:30 15:00 arası (bu saatler tam belli olmadığından yüzyüze iken konuşulur)gelecek temizlik ütü yemek vb ev işlerinde yardımcı işini iyi yapan, referans verebilecek eli çabuk, sessiz, yol problemi olmayan, güvenilir,sağlık problemi olmayan, sigara içmeyen titiz birini arıyorum. Ciddi ilgilenen arkadaşların talep ettikleri aylık ücreti belirterek iletişim bilgilerini nesrin.ozcan1@ mail adresine mail atabilirler.

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…