mrb arkadaşlar avrupa yakasındayım yarım gün veya tam gün evlere temizliğe gidebilirim ilgilenenlerin msj atmalarını bekliyorum elim hızlı ve işim titizdir pişman olmassınız herzaman musayitim ütüyede gelebilirim özellikle halkalı ataşehir başak şehir ikitelli bahçeli evler güneşli şirinevler yenibosna olan yerler sefaköy tercihimdir ilginiz için şimdiden tşk ederim ...
mrb arkadaşlar avrupa yakasındayım yarım gün veya tam gün evlere temizliğe gidebilirim ilgilenenlerin msj atmalarını bekliyorum elim hızlı ve işim titizdir pişman olmassınız herzaman musayitim ütüyede gelebilirim özellikle halkalı ataşehir başak şehir ikitelli bahçeli evler güneşli şirinevler yenibosna olan yerler sefaköy tercihimdir ilginiz için şimdiden tşk ederim ...
Adım Rüya. Mesajınızın tarihi eskiydi ama hala temizlik için evlere gidiyor musunuz? Bahçelievler'de oturuyorum. 55 günlük bir bebeğim var. Ev işleri için 15 günde bir düzenli gelecek yardımcı arıyorum. İlgilenirseniz ya da ilgilenen bir tanıdığınız varsa ücret hakkında bilgi verir misiniz?
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...