• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El temiz ve uygun fiyatlı oyun halısı arıyorum

teberdem

paşam büyüyor
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
303
10
643
38
Burdur
arkadaşlar temiz fonksiyonlu ve uygun fiyatlı oyun halısı arıyorum elinden çıkarmak isteyenlerle görüşebilirim ama lütfen çok temiz diye fiyatının 20-30tl altında rakamlar istemeyin ne kadar temizde olsa ikinci el durumunda çünkü

Ilgilenirseniz bende kızımın oyun halısını satıyorum kargo size ait olursa fiyatı 60 tl markası play gro $Resim 318.jpg

Düşündüğünüz rakam nedir? Odukça temiz bir ürün, tüm parçalarını (müzik çalan oyuncak dışında ) yıkadım, sizde yıkayabilirsiniz

canım benimki hiç kullanılmamış benim çocuğum öyle şeylerde hiç durmadı nedense alındığından beri duruyor öyle kargo sana ait olursa 50 tl ye veririm

merhabalar bende alman malı özel ağcdan yapilmiş rengli sağlıklı halısız yalnız....iki ayakları var ortada cocugun vaktini rengli figurlerle gecirebilecegi oyuncaklar var benim oğlum 10 aya kadar kullandı ve cok rahat ediyordum bir misafiliye gittiğimde seriyordum yer badaniyesi ile bilikde:34:

hm bu arada hanimlar ben almanyadan bübchen markası olan ürünler getiriyorum +bebe +sebamed+penaten istenilen banyo gerecleri var ise bana ulaşabilrsiniz xxxxxxxxxanakaraya şahsen teslim edebilirim tüm türkiye kargo gönderilir tr ye göre cok uyguna veriyorum haberiniz olsun...:3:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ilgilenirseniz bende kızımın oyun halısını satıyorum kargo size ait olursa fiyatı 60 tl markası play groEki Görüntüle 407906
Eklenmiş Resmin önizlemesi Eklenmiş Resmin önizlemesi
Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi: Resim 318.jpg
Görüntüleme: 0
Büyüklüğü: 57.7 KB (Kilobyte)

MRBLAR ARADAN BİR YIL GEÇMİŞ AMA SORMADAN EDEMEDİM OYUN HALINIZI SATTINIZMI

Back