Temiz olmak nelerden ibaret ?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
28
Merhaba kizlar 1 senelik evliyim genel olarak temiz birisiyim hergun evimi siler supurrm. Sayfada temizlikle ilgili birkac sey gördüm ve o birkaci benim gözüme hic takilmamisti. Acaba evime gelen misafirler takilirmi kafamda soru isareti olustu. Sizler ev temizligi olarak eviniz de ve misafirlikte nelere dikkat edersiniz? Olurya bizim gòzumuze takilmaz hepiniz önerilerinizi yazarmisiniz bizlerde dikkat edelim ?

Ocak davlumbaz fırın temizliğine halıların temizliği wc temizliği kıyafetlerimizin ütülü olması

1.wc
2.mutfak
3. halılar
4.parkeler
5.perdeler

Bahar temizliğine ne zaman başlamalıyım sizce yavaş yavaş kırlentleri fln yıkadım dip köşe ne zamn girişmeliyim

Mesela mutfakta kullanılan yağdanlığın dışının temiz olması yağlı veya lekeli olmaması bu çok tinsindiriyo beni. Ama genel olarakta mutfak tuvalet tabak çanak

1.wc
2.mutfak
3. halılar
4.parkeler
5.perdeler

Bahar temizliğine ne zaman başlamalıyım sizce yavaş yavaş kırlentleri fln yıkadım dip köşe ne zamn girişmeliyim
ben sürekli düzenli temizlik yapıyorum ya öyle bahar kış diye yapmadım şimdiye kadar

Mesela mutfakta kullanılan yağdanlığın dışının temiz olması yağlı veya lekeli olmaması bu çok tinsindiriyo beni. Ama genel olarakta mutfak tuvalet tabak çanak
benimde aynı birde ocak fırın davlumbaz çinke çinke yağ sıçramış duruyor ya midem kalkıyor

Konu sahibi niye banlanmis ki?Temizliği iyi yapmiyo diye olamaz dimi?))
Bencede 1 mutfak
2 wc
3 duşlar
4 heryer

1.wc
2.mutfak
3. halılar
4.parkeler
5.perdeler

Bahar temizliği eskidendi yani sobalı evlerde daha doğrusu. Soba baharda kaldırıldığı için onun isiyle kirlettiği herşey, heryer bi güzel temizlenirdi. Doğalgazlı evlerde artık her zaman rutin bir şey temizlik öyle baharda özel bir çabaya gerek yok. Değişmeyen şey yazlık-kışlık giysileri ayarlamak sadece. Belki dolapları fazla olan onu bile yapmıyordur.

Bahar temizliği eskidendi yani sobalı evlerde daha doğrusu. Soba baharda kaldırıldığı için onun isiyle kirlettiği herşey, heryer bi güzel temizlenirdi. Doğalgazlı evlerde artık her zaman rutin bir şey temizlik öyle baharda özel bir çabaya gerek yok. Değişmeyen şey yazlık-kışlık giysileri ayarlamak sadece. Belki dolapları fazla olan onu bile yapmıyordur.
Evet doğru aslında eşimde bişey yapma ev temiz dedi kendimi boşuna yormaym teşekkür ederim

Back
X