- Konu Sahibi buse67zeynep
temiz kullanılmış uygun fiyatlı barbi bebekler aranıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.....nasılsın....biz de barbıe çok....Nasıl birşeyler arıyorsun...özellikli mi? Parçalı mı?:18:
Tamam canım 1-2 gündür oyuncakları ayıklıyorum zaten..Bugün faceye koymuştum bazılarını...Kız-erkek karışık...Siteye de yüklüyorum resimleri, oyuncak konusunda bulabilirsin.....Görüşmek dileğiyle.....:18: Kalplerin çoğalmış ne güzel, ben de 1 tane....![]()
hiç dikkat etmedim kalplerime neden çoğalıyor onu bile bilmiyorum faceye barbileri ekledinmi burdan bu sayfayamı bakayım canım ayrıca kalpleri paylaşma imkanım olsa seve seve paylaşırdım seninle....[/QUOTE
Çok teşekkürler paylaşımcı olduğun için.......Kalpler mesaj sayısına göre artıyormuş Nevreste Hanım'a sormuştum....Daha yeniyim sitede. Biraz eskimem lazım canım :18: Bebekleri daha koyamadım faceye... Ben sana mesaj atarım yükleyince okey? .....![]()
hiç dikkat etmedim kalplerime neden çoğalıyor onu bile bilmiyorum faceye barbileri ekledinmi burdan bu sayfayamı bakayım canım ayrıca kalpleri paylaşma imkanım olsa seve seve paylaşırdım seninle....[/QUOTE
Çok teşekkürler paylaşımcı olduğun için.......Kalpler mesaj sayısına göre artıyormuş Nevreste Hanım'a sormuştum....Daha yeniyim sitede. Biraz eskimem lazım canım :18: Bebekleri daha koyamadım faceye... Ben sana mesaj atarım yükleyince okey? .....![]()
tamam canım msj bekliyeceğim okey
arıyorum ,arıyorum ,arıyorum
Özelden yazmıştım canım....♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.