Herkese merhaba. Uzun zamandır parfüm arayışındayım, daha çok pudralı, çiçeksi, tertemiz kokuları kullanmayı seviyorum, iyi hissettiriyorlar :)
Bugüne kadar Chloe Love, Cacharel Noa, DG Light Blue, Bvlgari Omnia Crystalline kullandım ve hepsini çok seviyorum. Yalnız bunlar bende pek kalıcı olmuyor, açıkçası koridor kokusu istiyorum, kendini hissettirsin istiyorum.
Lancome miracle
Prada infusion d'iris
Guerlain shalimar
Cerutti 1881
Dior pure poison
Versace vanitas
Chanel no 19 poudre
Bobbi brown almost bare
Chloe love eau florale
Givenchy dahlia noir
J.Lo Glow
Öneri olarak bunları aldım, özellikle Prada bebek gibi, çok saf, tertemiz bir kokuymuş ama denemeye fırsatım olmadı. Yazdığım parfümlerden kullanan, fikri olan varsa mutlaka yorumlarını bekliyorum, bunların dışında öneriniz varsa öneriye de açığım, temiz koku arayan herkes faydalanmış olur, şimdiden teşekkürler. :)
Bugüne kadar Chloe Love, Cacharel Noa, DG Light Blue, Bvlgari Omnia Crystalline kullandım ve hepsini çok seviyorum. Yalnız bunlar bende pek kalıcı olmuyor, açıkçası koridor kokusu istiyorum, kendini hissettirsin istiyorum.
Lancome miracle
Prada infusion d'iris
Guerlain shalimar
Cerutti 1881
Dior pure poison
Versace vanitas
Chanel no 19 poudre
Bobbi brown almost bare
Chloe love eau florale
Givenchy dahlia noir
J.Lo Glow
Öneri olarak bunları aldım, özellikle Prada bebek gibi, çok saf, tertemiz bir kokuymuş ama denemeye fırsatım olmadı. Yazdığım parfümlerden kullanan, fikri olan varsa mutlaka yorumlarını bekliyorum, bunların dışında öneriniz varsa öneriye de açığım, temiz koku arayan herkes faydalanmış olur, şimdiden teşekkürler. :)