Newwelle baktınız mı? Yeşil siyah olan.Merhaba arkadaşlar. Sizlerden ricam kullandığınız, önerebileceğiniz temiz içerikli bir maskara ve göz kalemi var mı ? Yves Rocher temiz diye geçiyor ancak yorumları okudum o da bozdu diyorlar. Hangi markaya baktıysam eleştiri var. La Roche posey ürünleri çok yaygın. Ancak yine temiz içerik olmadığına dair yorumlar var. Cidden durum bu mu ? Benim kıvrım veya uzatma umrumda değil. Sadece temiz içerikli olup kirpiklerime siyahlık versin. Golden rose kullanıyordum alerji yaptı. Yardım lütfen
Böyle şeyler deneme yanılma ile bulunuyor.. Alerjik biriyseniz malesef deneyerek göreceksiniz ha alerjen maddeyi bilirseniz tabi daha iyi olur sizin için.Evet baktım onda da kötü yorumlar var açıkcası. Sanırım kötü yorumlara bakmamalıyım
Hangi markayı aldınız a101 den almayın o tarz şeyleri bilindik kozmetikçiler var ordan alınAslında pek alerjen biri de değilimdir ama alerji yapan mascarayı A101den almıstım. Onun etkisi olabilir mi acaba
Aslında pek alerjen biri de değilimdir ama alerji yapan mascarayı A101den almıstım. Onun etkisi olabilir mi acaba
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinBen bir ay önce-%100 natürel diye bu ürünü aldım. Akmıyor, bulaşmıyor. Benim kirpiklerim zaten iyidir, günlük kullanım için gayet güzel bir görüntü elde ediliyor. Bulabilirseniz tavsiye ederim. 8$a aldım yanı 200tl gibi bir şeydi sanırım.
Nourishing Lengthening Mascara | Burt's Bees
Visibly lengthens. Naturally nourishes.www.burtsbees.ca
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinYves Rocher, cildim çok hassas egzama var hatta, bu markanın kullandığım tüm ürünleri yüzüme çok iyi geldi, içeriklerinin çoğunun bitkisel olduğunu iddia ediyor marka
Makyaj malzemelerini kremlerini serumlarını saç bakım ürünlerini parfümünü duş jelini kullanıyorum
Bu bir seri sanırım ruj, far falan da var. Diğer ürünleri kullandınız mı acaba ?Kiko’nun Green Me maskarasi da iyi baya.