Göz Makyajı Temiz içerikli mascara ve göz kalemi tavsiyesi

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

Bilgekedi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
32
6
Merhaba arkadaşlar. Sizlerden ricam kullandığınız, önerebileceğiniz temiz içerikli bir maskara ve göz kalemi var mı ? Yves Rocher temiz diye geçiyor ancak yorumları okudum o da bozdu diyorlar. Hangi markaya baktıysam eleştiri var. La Roche posey ürünleri çok yaygın. Ancak yine temiz içerik olmadığına dair yorumlar var. Cidden durum bu mu ? Benim kıvrım veya uzatma umrumda değil. Sadece temiz içerikli olup kirpiklerime siyahlık versin. Golden rose kullanıyordum alerji yaptı. Yardım lütfen :KK43:

Merhaba arkadaşlar. Sizlerden ricam kullandığınız, önerebileceğiniz temiz içerikli bir maskara ve göz kalemi var mı ? Yves Rocher temiz diye geçiyor ancak yorumları okudum o da bozdu diyorlar. Hangi markaya baktıysam eleştiri var. La Roche posey ürünleri çok yaygın. Ancak yine temiz içerik olmadığına dair yorumlar var. Cidden durum bu mu ? Benim kıvrım veya uzatma umrumda değil. Sadece temiz içerikli olup kirpiklerime siyahlık versin. Golden rose kullanıyordum alerji yaptı. Yardım lütfen :KK43:
Newwelle baktınız mı? Yeşil siyah olan.

Evet baktım onda da kötü yorumlar var açıkcası. Sanırım kötü yorumlara bakmamalıyım 😂
Böyle şeyler deneme yanılma ile bulunuyor.. Alerjik biriyseniz malesef deneyerek göreceksiniz ha alerjen maddeyi bilirseniz tabi daha iyi olur sizin için.

Aslında pek alerjen biri de değilimdir ama alerji yapan mascarayı A101den almıstım. Onun etkisi olabilir mi acaba

Aslında pek alerjen biri de değilimdir ama alerji yapan mascarayı A101den almıstım. Onun etkisi olabilir mi acaba

Yani yani ucuz markalar genelde kötü oluyor, göz için test edilmiş markalar almanızı öneririm. Temiz içerik derken doğal içerik mi, yoksa hayvanlara eziyet edilmemesi de dahil mi? Rossman ve Watsons gibi mağazalarda doğal içerikli ürünler belirtiliyor, bir de cruelty freeyse tadından yenmez :halay: Doğal içerikle de alerjiye sebep olabiliyor o yüzden göz ürünlerinden oftamoloji testi yapılmıştır yazanlara bakınç

Ben bir ay önce-%100 natürel diye bu ürünü aldım. Akmıyor, bulaşmıyor. Benim kirpiklerim zaten iyidir, günlük kullanım için gayet güzel bir görüntü elde ediliyor. Bulabilirseniz tavsiye ederim. 8$a aldım yanı 200tl gibi bir şeydi sanırım.

Yves Rocher, cildim çok hassas egzama var hatta, bu markanın kullandığım tüm ürünleri yüzüme çok iyi geldi, içeriklerinin çoğunun bitkisel olduğunu iddia ediyor marka
Makyaj malzemelerini kremlerini serumlarını saç bakım ürünlerini parfümünü duş jelini kullanıyorum

Ben bir ay önce-%100 natürel diye bu ürünü aldım. Akmıyor, bulaşmıyor. Benim kirpiklerim zaten iyidir, günlük kullanım için gayet güzel bir görüntü elde ediliyor. Bulabilirseniz tavsiye ederim. 8$a aldım yanı 200tl gibi bir şeydi sanırım.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Yves Rocher, cildim çok hassas egzama var hatta, bu markanın kullandığım tüm ürünleri yüzüme çok iyi geldi, içeriklerinin çoğunun bitkisel olduğunu iddia ediyor marka
Makyaj malzemelerini kremlerini serumlarını saç bakım ürünlerini parfümünü duş jelini kullanıyorum
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Selektif markalara yönleneceksiniz.
Maddi durumunuz el verir ise alacaksınız.
1500 tl civarından başlar göz kalemleri.

Eğer göz dibiniz kullandiginiz kalem rimel vs kaynaklı ya da birden sebepsiz olabilir; kirpik dibince çapak gibi pullanma oldu ise, çay ağacı yağını kulak pamuguna bi damla damlatın. Göz dibini silin, zaten hemen kaldırır o pulları 5 dakika sonra yüzünüzü yıkayın. Bi kaç gün yapın sorun ortadan kalkar.

X