Var canım çocuk nekadarlık iri bi bebekse olmayabilir18ay şişme yelek var mi canim
Resmini yükleyim bi bak canım bendekilerin şimdi çekip yükleyim canımSuan 6.5 aylik oyle iri bi bebek degil
Yükledim canım yelek 15-18 ay pantolonlar 9-12 ay tişört 6ay ama bir yasa kadar olur hepsi inan bir iki kez giyildi. Bişeyler daha var ama onlar daha büyük canım18ay şişme yelek var mi canim
Bir pijama Takımı ve bir alt esofman daha varTemiz ürünler lcw uygun fiyata ilgilenen olursa resim yüklerim arkadaslar
Tamam canım beğendiysen tek de olurGuzellerde canim yeleği sade istiyorum
Tamam canım sağlık olsunResimli yelek ya resimsiz anlaminda canim
GüncelTemiz ürünler lcw uygun fiyata ilgilenen olursa resim yüklerim arkadaslar
GünceldirYükledim canım yelek 15-18 ay pantolonlar 9-12 ay tişört 6ay ama bir yasa kadar olur hepsi inan bir iki kez giyildi. Bişeyler daha var ama onlar daha büyük canım
Rica ederim. Çok sevindim böyle düşünmenize. Eskimiş olanları satmıyorum ben bütün bebekler güzel giyinsin. Bende sizi çok sevdim tekrar görüşmek üzere inşallah çok teşekkür ederimCanim senden yaptigim alisveristen cok memnun kaldım. Ürünlerin gerçekten tertemiz yeni gibi. Sattiktan sonrada ilgilenip sordun. Cok ince ve naziksin.Teşekkür ederiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?