temiz durumda çookk ucuz laptop :) yetişen alırrr.../SATILMIŞTIR..

sturkans

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
414
32
43
yıllaaaarrr önce 2006 da izmir vatandan (960 tlye 12 taksitle :) aldığım laptopumu satıyorum.. başlangıç düzeyince kullanıcılara veya çocuklarınız evdeki laptopunuzu parçalamasın diye değerlendirebilirsiniz. temiz ve çalışır durumda. çalışmayan herhangi bir parçası yoktur. (hoparlör deliklerinin üzerinde çok az pas izi vardır resmini ekledim)
256MB RAM yüklü üzerinde. 1.5Ghz İntel Celeron işlemci ve 40gb harddisk vardır.
Yeni format atılmış ve xp yüklüdür. ekran 15,6"inc
Ayrıca yanında çanta mouse ve webcam verilecektir :) :28: fiyatı 250 tl :)

$fotoðraf 1.JPG $fotoðraf 2.JPG $fotoðraf 3.JPG $fotoðraf 4.JPG $fotoðraf 5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
yıllaaaarrr önce 2006 da izmir vatandan (960 tlye 12 taksitle :) aldığım laptopumu satıyorum.. başlangıç düzeyince kullanıcılara veya çocuklarınız evdeki laptopunuzu parçalamasın diye değerlendirebilirsiniz. temiz ve çalışır durumda. çalışmayan herhangi bir parçası yoktur. (hoparlör deliklerinin üzerinde çok az pas izi vardır resmini ekledim)
256MB RAM yüklü üzerinde. 1.5Ghz İntel Celeron işlemci ve 40gb harddisk vardır.
Yeni format atılmış ve xp yüklüdür. ekran 15,6"inc
Ayrıca yanında çanta mouse ve webcam verilecektir :) :28: fiyatı 250 tl :)

Eki Görüntüle 1051815 Eki Görüntüle 1051816 Eki Görüntüle 1051817 Eki Görüntüle 1051818 Eki Görüntüle 1051819

son fyat nedir?

bebeğim olacağı için hem onun eşyalarına yer açmak hem de maddi olarak kaynak sağlamak için satılsın ve ihtiyacı olanların işi görülsün diye fiyatı uygun yazdım zaten. çantası falan iyi durumda. en son 230 tl olur.

Laptop satılmıştır. İşyerinden bir arkadaşım kardeşine aldı. Teşekkürler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back