Temiz çanta ve ayakkabılarda %20 indirim başladı'

glsnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
719
16
0
İstanbul
bir iki tanesi siparişle alındıgı için küçük geldiler malesef.. doğumdan sonra artık giyemeyeceğim..normalde 36 numara giyiyorum ekleyeceklerimin bazısı 35 numara ama kalıptan herhalde bana oluyorlardı..bazısı 35.5 numara ama sıkıyolardı..açıklamalarını yapacağım zaten..bazıları sadece ev gezmelerinde kullanıldı.. buyrunnnn....

Son düzenleyen: Moderatör:

36 numara bir iki kez giydim dolgu topuga alisamadim bundan sonra cocuklu hic giyinemem
kemik ve.pudra.rengi
deri

35 numara ama baya topuklu oldugu icin ayak one kayiyor bana oluyor alirken 36si buyuk olmustu cunku..begenip aldim fakat bukadar topuk giymeye hic firsatim olmadi giyilmemistir..nubuk tarzı dokusu var gerçek deri değil

Son düzenleme:

sivriburnu oldum olasi sevmem sevene de karismam :) ama bir zamanlar modaydi ayni renk baska bulamamistm
36 numara-sadece bir kez evde giyildi 15 tl

Son düzenleme:
Fiyatları yazarmisiniz rica etsem...

deri siyah canta-dugun alisverisinde alinmisti
ama modeli.biraz agir geldi bir iki kez ancak kullanabildim.45 tl

Son düzenleme:
ilk eklediklerimde zaman aşımı oldu fiat ekleyemedim buraya yazıyorum

dolgu topuk 35 tl
amerikadan gelen babet 30 tl
yüksek topuk delikli ayakkabı 30 tl
lame abiye 25 tl
puma spor 45 tl
koyu lame babet 20 tl
sivri burunlar 10 tl ( düşününce kargo olayını hesaba katınca fazla olur:))

Son düzenleme:
Fiyati nedir acaba... Baya beğendim ayakkabiyi acaba bana olur mu normalde 36 giyiyorum .

bende 36 giyiyorum bana oluyor ama ayak yapısıylada alakalı tabi..topuklularda genelde ayak öne kayıyor oyüzden 35 bana rahat oldu 36 da ayagım öne kayınca arkada boşluk oluşmuştu.. fiatı 30 tl

Son düzenleme:
bende 36 giyiyorum bana oluyor ama ayak yapısıylada alakalı tabi..topuklularda genelde ayak öne kayıyor oyüzden 35 bana rahat oldu 36 da ayagım öne kayınca arkada boşluk oluşmuştu.. fiatı 30 tl

Anladim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…