Bebek İkinci El temiz bebek dolabı ve beşik arıyorum

xwyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
186
21
uygun fiyata temiz küçük bebek dolabı birde beşik arıyorum.öyle marka olsun pahalı olsun istemiyorum.zaten kısa bir süre kullanacağım.daha dört ay var ama ben şimdiden araştırmaya başladım.

uygun fiyata temiz küçük bebek dolabı birde beşik arıyorum.öyle marka olsun pahalı olsun istemiyorum.zaten kısa bir süre kullanacağım.daha dört ay var ama ben şimdiden araştırmaya başladım.

250 ye birakiyorum belis marka besigi. Ayrica uyku setlerim de var hem mavi hem turuncu olmak uzere.. besigi 1 ay kullandim cok temiz hicbir deformesi yok.

250 ye birakiyorum belis marka besigi. Ayrica uyku setlerim de var hem mavi hem turuncu olmak uzere.. besigi 1 ay kullandim cok temiz hicbir deformesi yok.
beşik güzel ama sıfır bu tarz burdada o fiyata var.hem kargoda giriyo işin içine ben biraz daha uygun arıyorum sadece beşik ama yatak,koruyucu falan istemiyorum.saol yinede:)

Eklentiler

• P1060111.JPG
    104,9 KB · Görüntüleme: 103
  • P1060114.JPG
    93,5 KB · Görüntüleme: 105
kayserideyim bu beşikler çok hosuma gidiyor ama küçük,ben iki yaşına kadar yatmasını istiyorum.maalesef bu beşik olmaz.saol:)

beşik güzel ama sıfır bu tarz burdada o fiyata var.hem kargoda giriyo işin içine ben biraz daha uygun arıyorum sadece beşik ama yatak,koruyucu falan istemiyorum.saol yinede:)
Canim bu bir bebek odasi takiminin sadece besik parcasi. Yani komidini ve elbise dolabi da var 3 parca 1500-2000 civari.. nasil sade besik 250 pek inandirici gelmedi bana sepet besikleri 250ye veriyorlar ben o zaman 500 istemeliyim kocaman 70*140 yatak yani. Uyku setini almak zorunda degilsin. Kesin alirsan biraz daha ikram yapabilirim.

tamam teşekkür ederim ilgilendiğin için.ilgilenirsem dönerim

benim konuma bakabilirsiniz bende ankara dayım otobüs le falan gönderebilirim

E="oz80, post: 40691357, member: 184831"]250 ye birakiyorum belis marka besigi. Ayrica uyku setlerim de var hem mavi hem turuncu olmak uzere.. besigi 1 ay kullandim cok temiz hicbir deformesi yok.[/QUOTE]
Merhaba güncelmi ve hangi ildesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…