Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
etiketli sıfır aker var canım en son 40 olurHanimlar 90×90 ebatlarinda cok canli renkli olmayan ipek esarp ariyorum. Uygun fiyata ariuorum cunku burda 50-60 tl ye aker gibi markalarin sifirini bulma sansim var. Fotograf ve fiyat belirtirseniz cok sevinirim
Saolasin canim kiyafeti tamamladik simdi de esarp derdindeyim :) sen birkac tane gosterdin ama hatirlamiyorum ki ama o aldigim esarbi cok begendim hem agir duruyor hem de cok kolay yapiliyor.simdiye kadar neden hic tvil kullanmamisim diyorumHAYIRLI OLSUN KONUN CNM İYİ ALIŞVERİŞLER :) SANA BEN SARAR MARKA TWİLL İPEK EŞARBIMI GÖSTERMİŞMİYDİM EN AZ ALDIĞIN EŞARBIM KADAR TEMİZ VE KALİTELİ BAKMAK İSTERSEN YAZ GÖSTERİP GÖSTERMEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM ÇÜNKÜ
Taban rengi tam olark nedir mavi mi gri mi secemedim bir de fiyati?Merhabs bende bu var ölçüsü istedğnz gibi bir tek iğne izi dahi yok hiçkullaılmsmıştır
Eki Görüntüle 1713244 Eki Görüntüle 1713245 Eki Görüntüle 1713246 Eki Görüntüle 1713247
Konuyu acarken de belirtmistim aslinda ama fotograf yukleyebilir misinizetiketli sıfır aker var canım en son 40 olur
Merhaba gri renk fiyat 25 tlTaban rengi tam olark nedir mavi mi gri mi secemedim bir de fiyati?
Saolasin canim kiyafeti tamamladik simdi de esarp derdindeyim :) sen birkac tane gosterdin ama hatirlamiyorum ki ama o aldigim esarbi cok begendim hem agir duruyor hem de cok kolay yapiliyor.simdiye kadar neden hic tvil kullanmamisim diyorum
Guzelmis canim ama senden ve baska bir arkadastan aldigim esarp hep kahve tonlarinda o yuzden baska renklerde ariyorum cok tesekkur ederimCnm benim gule gule kullan hepsini çok sevindim valla bende hatırlamıyorum ama burdan bi ekliyim bu da en az aldığın kadar temiz yeni ve şık bi eşarp
Iki gun once denedim gri tonlar acik renkler yuzume hic gitmiyor biraz koyu renkler olmasi lazim cok tesekkur ederimMerhaba gri renk fiyat 25 tl
olur tatlım özelden atarım fiyat uyuyorsaKonuyu acarken de belirtmistim aslinda ama fotograf yukleyebilir misiniz
canım bendeki krem tabanlı yalnız aker yazan ucunda kırmızı turuncu yeşil ufak yapraklı desenler var taban açık renk olmasın demişsin ondan soruyorumIki gun once denedim gri tonlar acik renkler yuzume hic gitmiyor biraz koyu renkler olmasi lazim cok tesekkur ederim
Canim cok acik renkli olmamasi lazim ama tabani acik renk olur ustu renklidir ona bir sey diyemem simdi gormeden ne desem bos :) fotograf yukleyebilir misin mumkunsecanım bendeki krem tabanlı yalnız aker yazan ucunda kırmızı turuncu yeşil ufak yapraklı desenler var taban açık renk olmasın demişsin ondan soruyorum
Daha farkli ariyorum tesekkur ederimEki Görüntüle 1713670 Bende bu var eger düşünürseniz ithal esarp sıfırdır. 45 tl
Evet sayfanda da gormustum ama pek bana uygun degilY yessooo canım böyle bi ipek eşarbım var çok asil ve şık ithal marka sanırım bir kere sözümde bir kere de nikahımda taktım temizz yalnız 90 90 dan biraz küçük 85 85
Eki Görüntüle 1713667
orta sade siyah kenar da full bu desenle çevrili bi arkadaş alıyordu diye silmişim resimler vazgeçti bilgisayarda buldum bu resmi yolluyorum, desenler hafif parıltılı krem gümüş renklerde
inan sıfırdan ayıramazsın 20tl sayfamda da vardı zaten
yüklüyorum dur :)Canim cok acik renkli olmamasi lazim ama tabani acik renk olur ustu renklidir ona bir sey diyemem simdi gormeden ne desem bos :) fotograf yukleyebilir misin mumkunse