• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Temiz, Az kullanılmış, Chicco Quattro 4 Fonksiyonlu Bisiklet

merylstrip

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
167
4
118
İstanbul
$DSC01806.jpg $chicco-quatro-4-fonksiyonlu-z.jpg
Çocuğunuz bu oyuncakla 4 farklı şekilde eğlenebilir.

Salıncak modu en küçükler için idealdir.

Anne yardımıyla ilk gezinti.

Tek başına ilk gezinti.

Özgürce hareket.

Ayrıca ,direksiyonda kornalı gaz pedallı bir aktivite merkezi vardır.

Ses Efektlerinin Teknik Özellikleri:

İki kademe ses Ayarı

Bir adet neşeli melodi butonu

Bir adet gülen çocuk ses efekti butonu

Bir adet zıplama efekti

Orta kısımda geniş bir butonu ile korna sesi

Bir adet ses çıkartan anahtar

Bir adet vites şeklinde ileri konuma getirildiğinde arabanın gidiş sesini andıran ses efekti aynı şekilde geri itildiğinde araba frenini andıran ses efekti

Ürün iki adet kalem pille çalışmaktadır.
Not: ürün temiz ve az kullanılmıştır. Kızım binmek isemediği için satıyorum.
95 TL

Son düzenleme:
Hangi semttesnz bende almayi dusunuyorum ama duzceliyim kargo parasi cok tutabilir diye istanbulda arkadasima aldirabilirim diye sordum

Biraz daha indirim yaparsaniz almayi dusunuyorum kargo parasida var cunku:(

AçıklamaYürümeye Yardımcı İt ve Götür Otomobil, bebeğin gelişim aşamalarına göre 4 konuma getirilebilir:
1. Sallanan Oyuncak: Sallanan sağlam zemini, emniyet çubuğu ve koşumları sayesinde küçük çocuklara uygundur.
2. İt ve Götür: Çıkarılabilir …Devamı bir arkalığı, emniyet koşumları ve kullanışlı bir anne-baba tutacağı vardır.
3. İt ve Yürü: Bebeğin ilk adımları için kullanışlı bir destek sağlar.
4. Otur ve Sür: Ayakla hareket ettirilebilen bir arabadır; aktivite merkezi her konfigürasyonda kullanılabilir. Ayrıca arabadan çıkarılabilir ve bebek istediği gibi oynayabilir.
Direksiyonun üstündeki aktivite merkezi 4 konumda da kullanılabilir, arabadan çıkarılarak başka bir yerde oynanabilir.

Gizle
ÖzelliklerBoyutlar : 59x33x60 cm
12. aydan itibaren kullanım için idealdir.

maalesef 80 tlye evlaefe adlı arkadaşa sattım. Az önce başka bir başlıkta okudum yazmış çok memmunum diye. Bunu duyduğuma ben de memmun oldum.

Gozunuz aydın:) bende satmaya calısıyorum chicco yeni quattro ama benimki 150 dedim hiç de binemedi zamanı kışa denk teldiği için gıcır gıcır duruyor !! ama herhalde dusurucem ben de fiyatı darısı basıma dıyım o zaman :))

Back