Bebek İkinci El Temiz 3-6 Yaş Arası Erkek Çocuk Kıyafeti,Park Yatak,Ana Kucağı Son Sayfada!

[QUOTEatre83, post: 37222855, member: 128996"]Ödeme bekliyorum[/QUOTE]
Tamam canim iptal olma durumunda senden haber bekliyorum

B&G Penye Mont, Mothercare Penye ve Zara Penye SATILMIŞTIR!!! Bu resimlerini gördüğünüz ürünler halen daha satıştadır!!!

Bir üst mesajda ki 8 kıyafet duruyor ve yarın inşallah fırsat bulursam 6 yaş Chicco pantolon ve gömlek ekleyeceğim.
Son ürünler bunlar almak isteyenlere duyurulur...

arkadaşlar bayanın malları gerçekten tertemiz hepinize tavsiyee derim :)

İşte elimde ki 2 yeni kıyafet oğluma bayramda hediye geldi ama değişim kartı olmadığı için malesef değiştiremedim o yüzden mecbur satıyorum.

Chicco 6 Yaş Gömlek - 20 TL

Chicco 6 Yaş Pantolon - 30 TL

Vee elimde ki diğer kalan ürünler toplu alımlarda fiyatta yardımcı olunur.

Chicco Mont - 3 yaş - 75 tl

Kenneth Cole 4 yaş gömlek - 10 tl

Sobe Gömlek - 18-24 ay - 1 kez kullanıldı - 5 tl

Muka Gömlek - 5-6 Yaş - 5 tl

H&M 3-4 yaş kısa kollu gömlek - 10 tl

LCW Şort - 5 Yaş - 3 TL

Karteks pantolon 3 yaş - 5 tl

Mothercare 6-9 Ay Penye Body&Tulum Takım - hiç kullanılmadı - 10 TL

Fiyatı 100 TL olmuştur!!!

LCW Şort ve Mothercare 6-9 Ay Tulum SATILMIŞTIR!!
Diğer ürünler halen daha satıştadır, toplu alımlarda fiyatta yardımcı olurum...

Merhaba Lcwaikiki'den hediye gelen iki gömleğinizi mağazaya gidip aynı değerdeki başka bir şeyle değiştirebilirsiniz. Etiketi üzerindeyse ve hiç giyilmediyse değiştiriyorlar. En azından ben 212'deki fabrika satış mağazasında değiştirdim. Bir problem çıkmadı.

Valla artık lcw'den elimde ürün kalmadı chicco'lar var ama onları da mağazada değişmediler umarım satabilirim de oğluma yerine yeni kıyafetler alırım.:)

Huhuu 8 parça ürün ve bir adet park yatak var fiyatlar da indirim yaparım!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…