Temel ve avcı köpeği

oznur_musti07

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
1.006
743
Bir yabancı ,ender bulunan karadeniz ormanlarında yaşayan bir maymunun postunu elde etmek için temelle anlaşmış.
Sabahleyin erkenden yola çıkmışlar.Temelin yanında çok iri bir köpek,bir elinde sopa ,omzundada tüfek.Ormanların içinde yürümüşler ve bir ağaçta ,ender maymunları görmüşler.
Temel yabancı adama ,hemen tüfeğini vermiş dikkatli ve tetikte durmasını söylemiş.Bak şimdi,ben ağaca tırmanacağım,sopayla maymunları aşağıya düşüreceğim,benim köpek onları hemen .ikerek öldürür,böylelikle zarar vermeden postlarını elde etmiş oluruz.Adam,yani demiş, bu senin köpek maymunları .ikerekmi öldürüyor.Evet demiş Temel ,hiç kaçarı olmaz.Peki demiş adam,sen ağaca çıkacaksın,onları aşağıya düşüreceksin,köpeğinde hiç kaçırmadan .ikerek maymunları öldürecek,o halde neden benim tüfekle tetikte durmamı,dikkatli olmamı istiyorsun.Yahu demiş temel,olaki insanlık hali,ağaçtan düşersem o zaman köpeği vur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…