Temel Cimnastik 3-9 yaş arası zorunlu olmalı

mervetmr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
1
8
39
cimnastik sporu tüm sporların temeli olup dünyanın gelişmiş ülkelerinde zorunlu eğitim olması ne kadar önemli oldugunu bir kez daha hatırlatma ihtiyacını hissetiriyor bir cimnastik antrenörü olarak, Türkiye de ise gelişmiş ülkelerin çok gerisinde oldugumuz bu konuda devlet politikalarıyla grekse federasyonların politikalarıyla spora ve cimnastik sporuna verilen önemin neresinde oldugumuzu olimpiyat sporlarında aldığımız madalyalara bakarak anlayabiliriz sanıyorum, bunun yanısıra işin ehli olmayan birçok insan spor hakkında fikirler vererek programlar hazırlayarak kişilerin veya çocuklarımızın yanlış egzersiz metodlarıyla sakatlanmalara ya da spordan tamamen uzklaşmasına sbep olmakta ve geri dönüşü olmamaktadır ağaç yaşken eğilir atasözünden yola çıkarak saglıklı bir çocuk yetiştirmenin yolu 3 yaşından başlayarak çocuğunuza cimnastik eğitimi alabilmenizden geçiyor. sporun sayısız faydaları vardır ama sporu yaşam tarzı haline getirmek ve sağlıklı bir omurga kas ve iskelet yapısına sahip olmak ancak erken yaşlarda spora başlamakla mümkündür. cimnastik eğitimi için bana ulaşabilirsiniz ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…