• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEM'de zincirleme trafik kazası

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
TEM Otoyolu Kocaeli mevkiinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 24 aracın karıştığı kazada 5'i ağır, 29 kişi yaralandı. Ankara istikameti kaza nedeniyle ulaşıma kapandı

Kocaeli'de meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5'i ağır 29 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, TEM Otoyolu İzmit Bekirdere geçişinde meydana geldi.

Kazada 4'ü otomobil, 2'si yolcu otobüsü, 18'i TIR olmak üzere toplam 24 araç birbirine girdi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25516945

Hiç şaşırmadım ama üzüldüm tabii..
O yolu sıklıkla kullanıyoruz ailecek en son kızkardeşim ve iki çocuğu önemli bir otobüs firması ile kaza atlattılar sebebi TIR lar..
Tır ın aniden otobüsün önüne kırması sebebiyle yine ani fren yapan otobüste hafif yaralılar oldu yeğenlerimin birisinin dudağı patladı diğerinin kafası çok kötü çarpmış günlerce o morluk ve şişlikle gezdi:5:
Özellikle İstanbul dan çıkınca Kocaeli tarafında yarış yapar gibi sağ şerit sol şerit değiştirerek gidenlerimi ararsın aşırı hız yapanımı ararsın yok yok:19::19:
Bu akşamda kazaya sebep olan 2 TIR ın çarpışması..
Dediğim gibi hiç şaşırmadım..
Allah yaralılara acil şifalar versin..

Son düzenleme:
Back