Çocuk Hastalıkları Tembellik olurmu poposunda

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zhlysn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
40
34
Merhaba 2,5 aylık bir bebeğim var Şu ana kadar kaka problemimiz olmadı fakat yaklaşık olarak iki haftadır kakasını yapmıyor zannettim ki kabız oldu doktora götürdüm lavman yaptılar Daha sonrasında fitil verdi bana bekliyorum kendisi yapsın diye yapmayınca aradan 3 gün geçince fitilin bir tanesini yerlestiriyorum aninda fitil ile beraber kakasını yapıyor yani fitil erimiyor eger uyarmazsam poposunu kisaca kaka yapmiyor hem mama hem anne sutu aliyor. Evet 1 hafta ya da 10 gun yapmaması normal ama bagirsaklari kaka uretiyor icinde tututyor bebegim o kadar sure bekleyemez sancilaniyor ama uyarmayinca makati yapmiyor. Boyle sorun yaşayan varmi

Canım benim korkma. Benim bebeğimde de kaka problemi yoktu.. fıtığı çıktı doktor bağırsakları baskı yapmasın diye nerdeyse ameliyatla biryekte 2 ay boyunca parmakla uyararak yaptırttı.. bende korkiyordum tembellit olaçak diye.. parmağı bıraktık 3 hafta 9 gün sonra bezinden taşıracak kadar yaptı.. sonra giderek düşmeye başladı.. bekle 3 günde fitil verme kendisinin yapmasını sağla.. hem doktor bazı bebekler uzun zaman arayla yapmaya başlayabilir 10 günü gecerse gelirsin demişti..

Benim bebegimde de kasik fitigi var ameliyat olucak haftaya siz yaptırdınız mi ameliyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…