tembelliğimin sebebi balık burcu olmam mı

bende hemde kendimi bildim bileli kaç yasindasiniz okulda bile bazen yere yatıyorum :oha::cry::olamaz::sopa:
37 yasindayim
eger uygun ortam olsun ve kimse gormesin minnacik yerde bile yatma hakkimi kullaniyorum..bu degisik bir sendrom bence.Bundan hoşnut falan degilim aslinda.Normal insanlar gibi yere dik gezmeyi cok isterim ama olmuyor :( illa bir yolunu bulup paralel olmam lazim

yani bütün gün ölü gibi yatmanin ve hiçbir şey yapmak istememenin balık olmakla ilgisi yok öyle mi
hayir yok.. melankolik olabilirsin..hayat anlamsiz geliyor olabilir..ya da aile asiri bebek muamelesi göstererek buyutmüs olabilir. Aşiri merhametle falan..Sizde de boyle bir durum varsa olayin nedenleri burada olabilir

Balık burcuyum, kime sorsan tembel derler herhalde :KK48: fakat yaptım mı en iyisini büyük bir hırsla yaparım sadece harekete geçmekte zorlanıyorum kahretsin :KK70: :KK22:
Canım aslında burçlar pek etkilemez insanı, iş başa düşünce birde at sahibine göre kişner demişler :KK58: ne alaka diyeceksiniz ama var bi alaka, hissediyorum :deli:
Benim kan değerlerim çok düşük mesela, uyuşukluğum bu yüzden biliyorum gerçi daha bebekkenden uyuşukmuşum :KK64:öyle diyorlar. Ama gezme, tozma dedin mi tutmayın beni :KK73:

Back
X