tembelliğimin sebebi balık burcu olmam mı

Ruzgar8643

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
368
277
23
39
Bütün günü yatarak geçirebilirim arkadaslara oturmaya gidince bile yatıyorum 32 yasindayım neden böyleyim kendimden nefret ediyorum.

Balik burcuyum 33 yasindayim 8 aylik hamileyim. Kosturmaktan suan ayaklarim ağrıyor.

Kesinlikle balik burcuyla alakasi yok. Once tum kan degerlerine baktir. Magnezyum demir d vit. Gibi.

Sonra kendine bir hayat amaci edin. Olmadi bir ruh saagliyla gorus . Hafif seyler verebilirler.

Burçla alakalı olduğunu sanmıyorum ben de boğayım :) hoş boğa için de yerinden kalkmayı pek sevmez derler :)
Yoruluyorsunuzdur o kadar koşturmaca içinde .Bir sayım vs yaptırsanız Belki vitamin vb takviye verir doktor .

Tanıdığım bütün balıklar tornadan cikmis gibi, aşırı alıngan , deli hayalperest , yaratıcı ve çok tembeller. belki de beyinleri fazla mesai yaptığı için bedenleri yorgun düşüyordur, bilmiyorum ama burcunuza verebilirim ben :)

Balık burcuyum sabahtan aksama kdr bag bahçede koşturuyorum. Bahçeden eve aksam 10 du girdim. Bunlara ev işide dahil. Yemek temizlik hep bana bakıyor. İznim bitincede çalışmaya başlıcam. Yatagın yerini zor buluyorum. Bence siz bi kan degerlerinize baktırın.

Yok sanmıyorum bununla ilgili olduğunu ben oğlak burcuyum .Sistemli,planlı olmam gerekiyor teorik olarak .:KK51:Ama gel gör ki hiç öyle değilim.Agustos ayında tasinacagim...toparlanmayı bırak kızların küçük gelenlerini bile ayiklamadim daha :işsiz:

Bende oturma özürlüyüm adeta. Her ne iş yaparsam yapayim akabinde oturmak degil de mutlaka yatmak isterim.oturmak kesmez beni.Akrep burcuyum.

Ben kovayım ve çok tembelim bir arkadaşım balık burcu. Maşallah atom karınca misali, yerinde duramaz. Çok aktif.
Kan değerlerinize bir baktırın. Magnezyum, b12 ve d vitamini eksiklikleri çok etkiliyor.

Back
X