- 2 Mayıs 2017
- 368
- 277
- 23
- 39
- Konu Sahibi Ruzgar8643
Bütün günü yatarak geçirebilirim arkadaslara oturmaya gidince bile yatıyorum 32 yasindayım neden böyleyim kendimden nefret ediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ben de bogayim. Bu 1 aydr kabus gibi kicımıı kaldiramiyirumBurçla alakalı olduğunu sanmıyorum ben de boğayım :) hoş boğa için de yerinden kalkmayı pek sevmez derler :)
Yoruluyorsunuzdur o kadar koşturmaca içinde .Bir sayım vs yaptırsanız Belki vitamin vb takviye verir doktor .
Haha oturan boğalar :) İstemediği bir şeyi yapmaz ,keyfine düşkün boğalar :)Balıkları ilk defa duydumYaa ben de bogayim. Bu 1 aydr kabus gibi kicımıı kaldiramiyirum![]()
Aslan burcu zaten tembeldir normal zamanda, kedi işte :)Aslan burcuyum ve tembelimburcla alakasi yok bunun
Ana bilmiyordum benAslan burcu zaten tembeldir normal zamanda, kedi işte :)
bende hemde kendimi bildim bileli kaç yasindasiniz okulda bile bazen yere yatıyorumBende oturma özürlüyüm adeta. Her ne iş yaparsam yapayim akabinde oturmak degil de mutlaka yatmak isterim.oturmak kesmez beni.Akrep burcuyum.