- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
- Konu Sahibi misssimsek
-
hadi bakalım sonuçtan haber et cidden merak ediyorumevet haklısın aslında.. ikna edebilirsem eşimi test aldırayım.. anca pazartesiye ama. dur bakalım neler olcak =)
tamam canım kesin yazarım burdan sonucu =) inşallah benimledir bebişim =)hadi bakalım sonuçtan haber et cidden merak ediyorum
inşallah canım artık bekletmesinler gelsinler bi an önce =)Banada doktorlar bi polikistik over dedi bi yumurtalar tembel dedi adetim düzenli olduğu için gebelikde yumurtlamada çok sıkıntı yaşamazmış vücut bende altı aydır uğraşıyorum glifor kullanıyorum inş çok bekletmezler bizi bence başka bir doktorla görüş adet görüyorsun sonuçta yumurtlama günü takibi yapsın gerekirse ama öncelik tabiki şuan gebe olma ihtimalin ins olumlu sonuçlanır benide haberdar et :)
MERHABA CANIM NAPTIN SONUÇ NE OLDUtamam canım kesin yazarım burdan sonucu =) inşallah benimledir bebişim =)
inşallah canım artık bekletmesinler gelsinler bi an önce =)
daha test yapamadım canım. eşimi ikna edemiyorum bekleyelim diyo biraz dahaMERHABA CANIM NAPTIN SONUÇ NE OLDU
OLMADIĞINA ÇOK SEVİNDİM BİRAZ DAHA BEKLE EŞİN NE ZAMAN YAPALIM DİYORdaha test yapamadım canım. eşimi ikna edemiyorum bekleyelim diyo biraz daha
2 hafta daha bekleyelim diyo. bende sabırsızlanıyorum bi an önce öğrenmek istiyorum. bu akşam yine diycem bakalım bi test al gelirken diye. herkes hamileyim gözüyle bakıyo ama ben hiçbişey hissetmiyorum. acaba hiç bişey hissetmedende hamile olmak mümkün mü ki?OLMADIĞINA ÇOK SEVİNDİM BİRAZ DAHA BEKLE EŞİN NE ZAMAN YAPALIM DİYOR
HERKESTE BELİRTİ AYNI OLMAZ KİMİ BELİRTİ YAŞAMAZMIŞ CANIM 2 HAFTA BEKLEMEK İÇİN ÇOK CANIM 3 5 GÜN DESE OK DİCEM 15 GÜNDE ÇOK2 hafta daha bekleyelim diyo. bende sabırsızlanıyorum bi an önce öğrenmek istiyorum. bu akşam yine diycem bakalım bi test al gelirken diye. herkes hamileyim gözüyle bakıyo ama ben hiçbişey hissetmiyorum. acaba hiç bişey hissetmedende hamile olmak mümkün mü ki?
bencede çok ama işte laf dinlemiyo. oda korkuyo bence negatif görmekten. dün nasıl doğum yapmayı düşünüyosun sezaryen, normal yada suda mı doğursan ki diyo =)) çok kaptırdı kendini...HERKESTE BELİRTİ AYNI OLMAZ KİMİ BELİRTİ YAŞAMAZMIŞ CANIM 2 HAFTA BEKLEMEK İÇİN ÇOK CANIM 3 5 GÜN DESE OK DİCEM 15 GÜNDE ÇOK
HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKUYOR DEMEK Kİ O DA HAKLI AMA BİRAZ ONUN ERTELE O ZAMANbencede çok ama işte laf dinlemiyo. oda korkuyo bence negatif görmekten. dün nasıl doğum yapmayı düşünüyosun sezaryen, normal yada suda mı doğursan ki diyo =)) çok kaptırdı kendini...
gelirken test al dedim. bu akşam ne olduğu çıkacak ortaya.. dua et bana çok korkuyorum =(HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAMAKTAN KORKUYOR DEMEK Kİ O DA HAKLI AMA BİRAZ ONUN ERTELE O ZAMAN
umut oldun bana çok sağol yazdığın için. inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini... henüz tedavinin ilk ayındayım zaten ama yinede insan ister istemez ümitlenip üzülüyor..selam. benim de yumurtalarım çok dirençliydi. kendiliğinden asla büyümüyordu.pko hastasıydım bekarlığımdan beri. saçma sapan doktorlar ve boş tedaviler sonrasında kararlı bir şekilde araştırma hastanelerinden brinin infertilite bölümüne gittim. enine boyuna her nokta değerlendirildi. hormonlar ve yumurtlaıklar, sperm değerleri titizlikle incelendi. klomene başladık ama tek doza cevap vermeyeceğini tahmin etti benim doktorum. zaman kaybı olmasın diye direkt günde 3 dozdan başladık ve yine büyümedi!!! kontrol günü göbekten yapılan iğnelerden verdi bana,iki gün kullan gel dedi. iki gün kullandım gittim sonunda büyümüştü yumurtalarım. hemen çatlatma iğnesi vuruldum,peşine aşılama yapıldı ve çok şükür tuttu... umutsuz olma,kendini üzme. ben de hiç test yapmadım aylarca adet olmadığım zamanlarda bile. aşılamadan sonraki kontrolümde doktorum test yaptı ve orda öğrendim hamile olduğumu. bana çok destek oldu ve çok gerçekçiydi doktorum. beslenmene çok dikkat et,her gün yürüyüş yap ve çok da ümitlenme demişti. demem o ki arkadaşım kendine güvenebileceğin sağlam bir doktor bul ve bol bol dua et. inşallah çok uzun sürmeden gelir bebeğin sağlıcakla
0.33 çıktı kan testi. doktor yok ama sen yinede haftaya bidaha gel gel test için dedi. beklesemmi haftayı yoksa direk kadın doğumamı gitsem bilmiyorum..ÜZÜLDÜM CANIM AMA BAZEN İDRARDA ÇIKMAYABİLİYORMUŞ BİR DOKTORA GİT KAN TESTİNİ YAPTIR CANIM BELKİ İLAÇTAN KAYNAKLI BİR PROBLEM VARDIR
haklısın, bi kadın doğumcuya gitmek en iyisi olacak en kısa zamanda..bilemedim canım şimdi istersen bir kadın doğuma git kist birşey varsa tedavini olursun aksatma ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?