tembel yumurtalar

misssimsek

acemi hanım
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
702
606
63
merhaba hanımlar.. 14 aylık evliyim hiç korunmadık ve malesef henüz gebelik oluşmadı. geçen ay doktora gittim yumurtalıklarımın az çalıştığını söyledi klomen verdi. kontrole gittiğimde hiç yumurtamın oluşmadığını yumurtalıklarımın çok dirençlı olduğunu ve bi dahaki ay ilacın dozunu yükselteceğini söyledi. fakat şöyle bi durum var benim adetim çok sık olur yani adet döngüm 23 24 gün ancadır.bu durumda nasıl yumurtalıklarım tembel olabiliyor? bide henüz adet olmadım. bir hafta kadar geciktim. yumurta oluşmadıysa kist olma ihtimali nedir yada acaba hamilelik olabilir mi ki? test yapmayada çok korkuyorum. kafam çok karıştı... bu durumu yaşayan var mı hiç?

Bir doktora bu sorulari sorarsaniz daha bilimsel yaniltici olmayan bilgiler verir. Insan metabolizmasi parmak izi gibi her insanda farklidir. Sizde olan bir baskasinda olmayabilir.. Cok da genellememek lazim diyorum..
Saglikla..

haklısınız ama her an doktora gidip bişeyler danışabileceğim bi oratmda değilim.. doktora gidene kadar aynı durumda olan arkadaşlarla fikir alışverişi yapmak istedim. zaten burdada yaptığımız şey birbimizin dertlerini ortak olmak. teşekkür ederim yorumunuz için

Yumurtlama şöyle olyor canım bende yeni araştırdım ne kadar doğru bilemiyorum tabi ki adet olyorsun 2. adetinin en az 28.gün en fazla 35.gününde gelmesi gerekiyor adet düzeni bu şekilde olan kadınlarda yumurtlama sorunu olmuyor sen 23 24 gün olyormuşsun yumurtlama olmuyor yani klomen hiç kullanmadım muhtemelen doktorum yumurtlama oluşssun diye vermiştir. adetin 10 gün geçsin hatta 15 gün erken test yapma ki hayal kırıklığı olmasın

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. bakalım bekliyorum daha 8 gün geçti adetim.. inşallah güzel şeyler olur

CUMA GÜNÜ TEST YAP İSTERSEN İNŞALLAH CANIM SONUÇTAN DA HABERDAR EDERSEN MUTLU OLURUM

CUMA GÜNÜ TEST YAP İSTERSEN İNŞALLAH CANIM SONUÇTAN DA HABERDAR EDERSEN MUTLU OLURUM
eşimle test yapmamaya karar verdik ama dayanamazsam yaparım sonucuda yazarım mutlaka ama korkuyorum test yapmaya 10 gün falan yapmam muhtemelen

Merhabalar kızlar;
benim doktorum ''İki âdet kanamasının arasının 22 ilâ 35 gün arasında olması normal kabul edilir'' yani ortalama ve normal deger 28 gündür ama 23,24 ve 25 günde bir olmak normaldir. fakat 22 günün altında olması sıkıntı yada 35 günün üzerinde olması. mesela benim adetlerim 25-26 günde bir olur ve yumurtlamalarım normal. paylaşmak istedim. belki yardımcı olur. ama sen çekinmeden bence doktoruna aklındaki tüm soruları sor ve gerekirse yanıt almakta zorlanıyorsan yeni bir doktor deneyebilirsin.

şuan bekleme dönemindeyim. eğer bir hafta on güne kadar adet olmazsam test yapıcam artık sonuca göre hareket ederim ama pozitif olması yönünde hiç umudum yok..

şuan bekleme dönemindeyim. eğer bir hafta on güne kadar adet olmazsam test yapıcam artık sonuca göre hareket ederim ama pozitif olması yönünde hiç umudum yok..
Bence bekleme o kadar eğer bir şey yoksa vücuduna zarar canım doktora gidersin söktürücü falan verir. İnşallah istddiğin umduğun olur.

Bence bekleme o kadar eğer bir şey yoksa vücuduna zarar canım doktora gidersin söktürücü falan verir. İnşallah istddiğin umduğun olur.
inşallah canım.. eşim bana ben ona belli etmiyoruz ama o kadar büyük umudumuz hevesimiz varki.. ben bile olmadığını bildiğim halde nasıl umutluyum.. bakalım hayırlısı..

inşallah canım.. eşim bana ben ona belli etmiyoruz ama o kadar büyük umudumuz hevesimiz varki.. ben bile olmadığını bildiğim halde nasıl umutluyum.. bakalım hayırlısı..
Aynen öyle ama hiç beklemediğin bir anda oluveriyor bazen önceden yediklerine hareketlerine dikkat etmek lazım sllah büyüktür umudunu kaybet me ben de bir hafta önce o duyguların aynısına sahiptim.

Aynen öyle ama hiç beklemediğin bir anda oluveriyor bazen önceden yediklerine hareketlerine dikkat etmek lazım sllah büyüktür umudunu kaybet me ben de bir hafta önce o duyguların aynısına sahiptim.
senide mi bekletti bebiş? ne zamandır istiyodun? hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

senide mi bekletti bebiş? ne zamandır istiyodun? hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına.
Sağolasın canım. Ben deneme süreci dolmadan doktora gittim. Yine de tedaviye başlamak istiyorum ben dedim toplasan 4 ay tedavi öncesi adam akıllı deneme olmuştur. 2 ay da çatlatma iğnesi tedavisi ile sonuçlandı işte 2 yıldır evliyim bana sorarsan iki yıldır evliyim her yolu denedim olmuyor tavırlarındaydım. sonra dedim millete bakıp hayatını etkilemek doğru değil kimse bilip bilmeden yorum yapıyor. İki yıl oldu ama biz her ay denemedik çalışıyoruz yoğunuz ama insanlar öyle görüyor insanlar hep başka kulp takıyo zaten. okursun ne zaman iş. İşe girersin bekar olursun ne zaman evlilik. evlenirsin ne zaman çocuk. çocuk olur ne zaman ikinci çocuk.

evet haklısın insanlar hiç anlamıyor ruh halimizi. kendilerince iyilik yaptık sanıyorlar. aman beklemeyin tazesiyle olsun korunmayın... biz bir yıldır deli gibi çalıştık ama bana mısın demedi birde dediğin gibi insanlar sürekli sorunca ister istemez strese giriyosun dahada zorlaşıyor. bakalım inşallah sonuç güzel olur olmazsada daha ilk tedaviydi umudum var çok şükür.

canım ben doktoruma sormadım bunu doğal yolla denemeye başladığımda yumurtlamayı araştırtırdım bir tüp bebek merkezinin sitesinde okumuştum yanılmıyorsam ama sana doktorun söylediyse doğru olan odur muhtemelen yada kişiye göre değişiyordur doktorumdan memnunum soru sorama gerek kalmadan herşeyi tek tek anlatan bir doktorum var yardımın için teşekkür ederim :)

ben dayanamazdım yaptırırdım negatifi görmek kötü ama çok bekleme derim yine de
bi aklım hemen test yap diyo bi aklım biraz daha bekle.. dün eşimde bence hamilesin içime öyle doğuyo hissediyorum dedi. en çok korktuğum onun üzülmesi... bilmiyorum...

bi aklım hemen test yap diyo bi aklım biraz daha bekle.. dün eşimde bence hamilesin içime öyle doğuyo hissediyorum dedi. en çok korktuğum onun üzülmesi... bilmiyorum...
seni çok iyi anlıyorum 2 tüp tedavisi gördüm bu ay transfer yapabilirim demişti doktor ve ikisinde de farklı şeyler çıktı ben de önce eşimin üzülmesine daha çok üzülmüştüm .. şöyle düşün hemen öğrenmek varken neden bekleyim olmamışsa ki inşallah bebiş vardır onun mutluluğunu neden 1 2 gün erteleyim

evet haklısın aslında.. ikna edebilirsem eşimi test aldırayım.. anca pazartesiye ama. dur bakalım neler olcak =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…