Tembel ve fakir için en basit diyet🤔

bix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
28
14
Alışveriş yapmaya üşeniyorum. Sabah kahvaltı hazırlamaya üşeniyorum. Akşam yemek yapmaya da üşeniyorum:KK43: (biliyorum gıcık oldunuz ama gercekten nasıl rejim yapacağım diye düşününce kendimce bişi buldum. Size danışmak istedim)

Ornek bir gun. Cogu gun buna cok benzer;
1- BIMde A101de falan satılan ince yufka elmeklerden aldım. Sabah içine bi yumurta haşlayıp koyuyorum peynirle. Dürüm yapıp yiyorum.
TOPLAM 8 dk suruyor. Protein değeri yuksek. Tok tutuyor

2- Oglen iş yerinin yemekhanesinde ne varsa ekmeksiz. Sadece sebzeler falan. TOPLAM sıfır dk benim için.

3- Gece: Hazır gevrek ve süt (TOPLAM 3 dk. Biliyorum biraz sağlıksız bir öğün bu:KK43:)

Hazirlamak icin ugrasma zamanim 10-11 dk/gun. Pek pahali da degil.
Bana epey kilo da verdirtti.
Ha spora gelince. Bedavaya hizli yuruyus aksamlari.

Cay bende reflu yapiyor. Aslında benim gibi reflü sorunu olanlara kahveden daha zararlı.
Boş su içiyorum (bak bu da bedava:KK66: )
Akşamları da ayran yapıyorum. Onu yazmayı unutmuşum.

Valla yarın bigün saçlarınız dökülmeye başlar tırnaklarınız kırılır cildiniz kötüleşir unutkanlık başlar ki bunlar en hafifleri. Kilo vericem diye sağlığınızdan olmayın da.

Valla yarın bigün saçlarınız dökülmeye başlar tırnaklarınız kırılır cildiniz kötüleşir unutkanlık başlar ki bunlar en hafifleri. Kilo vericem diye sağlığınızdan olmayın da.
Şimdilik bişi olmadı ama daha böyle takılmaya başlayalı 1 ay oldu. 3-4 kilo verdim. Korkuttun şimdi yaw beni😕

Şimdilik bişi olmadı ama daha böyle takılmaya başlayalı 1 ay oldu. 3-4 kilo verdim. Korkuttun şimdi yaw beni😕
Kötü niyetli yazmadım yanlış anlamayın ama diyet listeniz pek sağlıklı görünmüyor. Arada balık et falan tüketin bol bol yoğurt süt tüketin bari yaşınız kaç bilmiyorum da diyet işi şakaya gelmez diklatli olun.

Devam edeyim;
Bu hafta birazcık kas yapayım diye sporu çeşitlendirdim. Şimdi spordan sonra protein almak gerektiğini öğrendim. Konu başlığından anlayacağınız üzere protein barların tanesine 12 TL vermek fikrine kıl oldum.
Araştırdım o barlar evde de yapılıyormuş .
Ama konu başlığından anlaşılacağı üzere onu yapamayacak kadar da tembelim😂
Protein içeriğine bakınca ton balığının o barlara yakın olduğunu gördüm. Kas çalıştığım akşamlar ucuza 3lü paket aldığım ton balığıyla hızlıca bişiler hazırlayıp yiyorum. (7 dakika)

Kötü niyetli yazmadım yanlış anlamayın ama diyet listeniz pek sağlıklı görünmüyor. Arada balık et falan tüketin bol bol yoğurt süt tüketin bari yaşınız kaç bilmiyorum da diyet işi şakaya gelmez diklatli olun.
Yoo ... zatem tam da bunun için açmıştım konuyu. Haklısınız. Önerilerle doğal olarak yapabildiğim bu beslenme alışkanlığını zenginleştireyim dedim. Ama tembelim unutmayın😂

Yoo ... zatem tam da bunun için açmıştım konuyu. Haklısınız. Önerilerle doğal olarak yapabildiğim bu beslenme alışkanlığını zenginleştireyim dedim. Ama tembelim unutmayın😂
Bence öyle aman aman sağlıksız değil listeniz.
Sabah ve ton balığı yediğiniz akşamlara biraz domates salatalık,
Gevreğinize ve belki ara öğününüze meyve ekleyebilirsiniz.
Böylece vitamin ve lif alımınız artmış olur.
Herkes için tek bir doğru diyet yok, bu diyet sizin yaşam tarzınıza uyuyorsa ve kendinizi iyi hissediyorsanız sizin için doğru demektir.

Gevrek olarak ne tüketiyorsunuz bilmiyorum ama bazı gevrekler çok şekerli olabiliyor.En sağlıklısı yulaf ezmesi, içine meyve-yoğurt-tarçın hatta biraz bal ekleyebilirsiniz.Hala çok yavan gelirse gevrekle yulafı karıştırıp bile tüketseniz tek gevrekten daha faydalı olur.

Bence öyle aman aman sağlıksız değil listeniz.
Sabah ve ton balığı yediğiniz akşamlara biraz domates salatalık,
Gevreğinize ve belki ara öğününüze meyve ekleyebilirsiniz.
Böylece vitamin ve lif alımınız artmış olur.
Herkes için tek bir doğru diyet yok, bu diyet sizin yaşam tarzınıza uyuyorsa ve kendinizi iyi hissediyorsanız sizin için doğru demektir.
Yapıcı yorumun için çok teşekkürler. Önerilerini uygulamaya koyuyorum.
Ton balığını haşladığım nohut ve dometesle karıştırınca da çok güzel olduğunu farkettim. Protein oranı gayet tatminkar.

Gevrek olarak ne tüketiyorsunuz bilmiyorum ama bazı gevrekler çok şekerli olabiliyor.En sağlıklısı yulaf ezmesi, içine meyve-yoğurt-tarçın hatta biraz bal ekleyebilirsiniz.Hala çok yavan gelirse gevrekle yulafı karıştırıp bile tüketseniz tek gevrekten daha faydalı olur.
Evet kesinlıkle com cok önrmli bu dediğin tatlım. Neyse ki Yulafı seviyorum ben. Gecen gün üzerine kefir doktum. Öyle bile yedim. Garip ama saglıklı bişi ve yiyebiliyorum sonucta.

Kendim gibi birini bulduğum için çok mutluyum :KK70:
Tembellikten ve fakirlikten şifa orucu tutuyorum mesela bugün :KK43: evet evet gerçek..

X