Telsiz telefon önerileriniz nelerdir?

yorgun savaxsxçxix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
7.543
24
158
İstanbul
Arkadaşlar,

artık telsiz/kablosuz telefon almamız şart oldu. Birincisi zaman kazanmak, telefonla konuşurken diğer işleri de halledebilmek. İkincisi annemin mutfakta ve kendi odasındayken yanına alması. Yaşı ilerledikçe ulaşamayınca ödüm kopuyor bir şey oldu diye.

İndirim kağıtlarına, mağazalara baktım ancak çok seçenek var. Cızırtı sorunu olabildiğini okudum bazı modellerde.

Eminim kullanan çok arkadaş vardır. Kullandığınız marka-modeli ve sorun yaşıyorsanız ya da memnunsanız belirtirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

a.s.:enbuyukkk:

şekercım bına ıcı ve acık alanda ne kadar cekıyor onlara bak.cunku onemlı bı detay.
bıde bız 2 sene bıttı annemlerın 3 sene bıttı pılı bıtmedı hala.bayagı dayanıklı oluyolar zaten.pıllerı ozel oluyo onların

bizimkide Panasonic kx-a142exs model .
çok memnunum.gerekirse apartman içinde komşuya bile alıp gidebiliyorum.tavsiye ederim.

sizinki yurt dışından mı geldi acaba? çünkü mağazaların web sayfalarında bulamadım. arama motorunda da sizin telefonunuz hep yabancı sitelerde geçiyor. Yine de teşekkür ederim.a.s.

sizinki yurt dışından mı geldi acaba? çünkü mağazaların web sayfalarında bulamadım. arama motorunda da sizin telefonunuz hep yabancı sitelerde geçiyor. Yine de teşekkür ederim.a.s.

hayır canım yurt dışından değil .teknosa dan almıştık.4 yıl kadar oluyor pili hala bitmedi.
onun şimdi değişik modelleri de var.

hayır canım yurt dışından değil .teknosa dan almıştık.4 yıl kadar oluyor pili hala bitmedi.
onun şimdi değişik modelleri de var.

herhalde 4 yıl geçtiği için bulamadım ben teknosa'da ve başka bir mağazanın sitesinde. Aynı özelliklerle ismini de değiştirmiş olabilirler tabii. Pili iyiymiş o zaman. Malum ürünlerde sorun yaşaya yaşaya artık her şeyi ince eler oldum.

Biz Siemens Gigaset SL560 kullanıyoruz. Yaklaşık 1 sene oldu ve çok memnunum. Tavsiye ederim

bu modeli mağazaların web sayfalarında bulamadım, ancak bulmasam da olurmuş, internetten alışveriş yapılan sitelerden birinde fiyatı gördüm, 300 ytl den fazla:1shok::1shok::1shok:

teşekkür ederim yine de, tabii arz-talep meselesi. Bize gereken (handsfree) hoparlörden ses veren özelliği bir de cızırtı yapmaması.

annemlerde panasonic var canım, kesinlikle çok dayanıklı ve kullanışlı bir telefon. tavsiye ederim.

bizde premier diye bir markayı çok da uyguna almıştık. ucuz etin yahnisi durumu oldu. net için ev teli bağlattığımızdan çok sorun yok...

geçmiş konu, ama yine de fikir beyan edeyim dedim :)

kaydirigubbakcemile3 hakkaikaten bi' ara takmıştık kafaya ben bile unutmuşum böyle bi' konu açtığımı premier lmaz: panasonic a.s yani. teşekkür bambim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…