Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Telovium kullanan var m?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
688
- Yurtdışı
arkadaşlar doktor bana telovium ilaç verdi saç dökülmesi için ,3 ay kullanıcakmışım ama fiyatı da pahalı .Siz kullandınız mı nasıl bir ilaç? Ben ilk defa adını duydum kullanıp memnun kalan ya da kalmayan var mı?

bir de priorin, pantogar ve telovium u karşılaştırırsanız hangisini alsam acaba?Fikirlerinizi bekliyorum..

merhaba ben 3 ay kullandım saç dökülmesini ciddi anlamda azaltti fakat bırakinca tabi eski dökülmesine geri dönüyor dolayisiyla sürekli kullanmayi gerektiren bir ilaç...su an yeniden başlamayi düşünüyorum..

ben 6 aydır kullanıyorum televıum tableti...ancak son bir aydır günde sadece 1 tablet almaya başladım..3 aydan sonra kesildi saç dökülmesi..ben devam ettim yine de..artık hiç dökülmüyor..ayrıca fitoval şampuan kullanıyorum ben..tavsiye ederim

arkadaşlar daha önce forumlarda bahsedildimi hatırlamıyorum kusura bakmayın. hergün okuyorum bisürü şey ama unutuyorum. dr saç dökülmesi için telovium kapsül ve dermalute şampuan verdi.aranızda kullanan var mı yorumlarınızı merak ediyorum.çok az paylaşım olmuş telovium ile ilgili

ben bir seneye yakın kullandım canım, artık saçlarım gür ve artık dökülmüyor...hihoyyyt

ben bir seneye yakın kullandım canım, artık saçlarım gür ve artık dökülmüyor...hihoyyyt

cnm bisene çok uzun değil mi.ne kadar süre sonra kesilmesi durdu.günde 2 tablet mi kullandın.benim bi ay olcak nerdeyse hala dökülüo saçlarım 2. kutuyu almaktakarasızım.bi de hangi şampuanı kulandın oy çok soru sordumkaydirigubbakcemile2

kızlar banada dermatolojı dr. telovium kapsül ve humic şampuan yazdı ikisinıde aldım bugun 2. günüm kullanmaya başladım kapsülü inşallah iyi gelir. dr güzel gelecegını söyledi bakalım artık gelişmelri yazarım.

kızlar yaklaşık bı 10 gündür kullanıyorum acaip gaz yaptı bıde migdemı agrıtıyor bırazda bulantı yapıyor bende. içeriginde bı çok vıtamın var çinko demir vitamin b5 bitamın b falan vitamın e var magnezyum var biyotın var bı kaç vıtamın daha var ama aklıma gelmıyor. inşallah saçıma ıyı gelir şimdilık bı değişiklık yok. humic şampuan ise saçımı yıkadıktan sonra saçımı açarken bıraz zorluk çekıyorum ama saçımı parlattı canlı gösteriyo

daha gelişmelerı yazarım kızlar şimdilik bu kadar

kızlar saç dökülmem durmadı ama cildimde farkedilir derecede bi güzelleşme oldu. daha tedavının başlarındayım bakalım neler olacak. bu arada bende ferritin eksikliği çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…