Fabrika Ayarları mı? Sıfırlamadım ama kapatıp actim defalarcaReset atınca değişmedi mi?
O sesi açma kapama tusuyla neyi basili tutuyumTelefonunuzda güvenli moda girmişşe çözüm tek ses açma kapama tuşlarına aynı anda basıp 30 saniye beklemenizdir. Normal moda geri dönecektir.
Bunu dene bir de
O sesi açma kapama tusuyla neyi basili tutuyum
Yaptim hicbirsey olmadi. Bi de tel kendini hep titresime aliyoİkisini de basılı tut hem açma hem kapamayı başka tuşları değil sadece ses açma ve kapama ve 30 saniye
Yaptim hicbirsey olmadi. Bi de tel kendini hep titresime aliyo
Deniycem bide kendi kendini titresime aliyo elim ayagin titriyo su anAndorid cihazlarda bellek sorunu gibi sorunlara karşı durumlarda güvenli moddan çıkması biraz zorlaşabilir.Güvenli moddan çıkmak için telefonu kapatınız ve bataryayı çıkartınız ve 10 dakika kadar bekleyiniz.Daha sonra takınız ve güvenli moddan çıkmış olacaktır.
Bunu da denermisin ?
Kızlar telefonumu koyup uyudum(samsung) sabaha kadar kendi kendine güvenli mod almış. Ekranın sol alt köşesinde GÜVENLI MOD yazıyo. Bildirim panelini indiriyorum SCREEN MIRRORING açık, kapatıyorum kapanmıyo ısrarla açık. Ve yüklediğim hiçbir uygulama yok. WhatsApp Facebook Messenger hiç biri yok. Ama Playstore açtığımda yüklü görünüyor nolur yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?